NEDELJNI HOROSKOP od 4. do 11. Augusta – OVE znakove sreća nije dugo pratila, ali od ove sedmice će ih PRATITI U STOPU!

NEDELJNI HOROSKOP od 4. do 11. Augusta – OVE znakove sreća nije dugo pratila, ali od ove sedmice će ih PRATITI U STOPU!

3 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop:  Praktična pitanja uskoro će postati šira. Morate paziti da vas misli ovih dana ne odmaknu od stvarnih, praktičnih stvari. Anksioznost i strah od budućnosti postavljeni su negdje ispred vas. I iako vas s vremena na vrijeme može upozoravati, važno je vidjeti kada blokirate vlastiti napredak. Sposobni se nositi sa svime što vam se nađe na putu.

Ako vam zatreba, tražite pomoć, ali odaberite ljude koji dobro razumiju situaciju i ne stoje na temelju predrasuda. Nema više mjesta niti ima smisla dijeliti negativne emocije, kritike ili bilo kakav sud.

Ovotjedna potvrda: “Vjerujem u sebe.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Financijski se problemi kreću prema važnom i temeljitom rješenju. Osobito ako ste imali problema s postizanjem svojih ciljeva i pokazivanjem koliko ste doista vrijedni. Ono što je bilo nevidljivo, ovih dana postaje vidljivo, a osjećaj osobne slobode i prostora doći će čim vidite istinu. Čak i ako je bolna ili iznimno zahtjevna.

Napredak će se postići malim, ali odlučnim koracima. Fokus donosi važna poboljšanja u vašu rutinu. Trebat će vam dovoljno vremena za odmor i neke zdrave navike spavanja kako biste mogli posegnuti za produktivnim dijalozima i zadržati smirenost potrebnu za povezivanje s drugima na putu do cilja.

 

 

BLIZANCI

Nedeljni horoskop:  Dok zamišljate svoju budućnost i stvari koje će vas okruživati, važno je ne izgubiti iz vida ono što imate danas. Temelj je upravo tamo gdje se nalazite. Morate raditi s realne točke, birajući da nećete stajati na svoj način ili spiralno spuštati osjećaj nesposobnosti ili nesposobnosti.

Nemate što dokazivati ​​drugim ljudima, a nemate ni sami sebi. Imajte to na umu ako počnete preispitivati ​​svoje poteze i korake koje trebate poduzeti. Zaslužujete napredak i osjećati se zadovoljno i sretno u svom životu.

Ovotjedna potvrda: “Samopouzdan sam i usredotočen.”

 

 

RAK

Ovo je buran tjedan, ispunjen ekstremima svih vrsta. Stvari koji idu s jedne tamne točke na mjesto apsolutne mudrosti i svjetla. Vaša su uvjerenja koja treba provjeriti i zadržati ih, ona pozitivna i njegujuća srca. Optimizam igra najveću ulogu u vašoj trenutnoj situaciji, a povjerenje treba staviti u prave ruke dok njegujete osjećaje ljubavi i predanost ljudima kojima ste potrebni.

Puno vam misli prolazi, vodeći vas prema različitim emocionalnim postavkama. Nemojte se gurati previše duboko u mračna mjesta, čak ni kad je u iskušenju iskopati korijen problema ili vidjeti dubine vlastitog srca.

Ovotjedna potvrda: “Volim život.”

 

LAV

Nedeljni horoskop:  Previše misli u vašem umu moglo bi dovesti do nevjerojatno dubokih i konstruktivnih ideja, onih koje bi mogle promijeniti sve i pomoći vam da se riješite problema koji su vas zaglavili. Vrijeme je dragocjeno i ne treba ga gubiti. Ako se osjećate spremnima za oštar zaokret, nemojte više čekati da to učinite, svjesni da ste sami zaduženi za svoj život i da možete izabrati njegov smjer u bilo kojem trenutku.

Snovi će uskoro oživjeti ili izazvati emocije za koje ste mislili da ste ih ostavili, pokušavajući ih odgurnuti u stranu čak i kad vam se iznova javljaju.

Ovotjedna potvrda: “Otvaram svoje srce za ljubav.”

 

 

DJEVICA

Odvojeni dio našeg mozga zadužen je za psovke od onog za redoviti govor. Znate da se neke stvari jednostavno ne kombiniraju, iako se čine očito sličnima i lako ih je povezati. Razmislite o detaljima, malim stvarima koje čine cjelinu i organizirajte svoj posao i cijeli raspored s malim komadima koji su postavljeni prema prioritetu i vremenu.

Važno je ostati ozbiljan i držati se osjećaja odgovornosti. Uživajte u trenutku i idite s emocijama, slijedite ih kamo vode umjesto da ih tjerate u stranu.

Ovotjedna potvrda: “Usredotočen sam i usredotočen na svoje prioritete.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VAGA

Nedeljni horoskop: Suosjećanje ovih dana nije baš pojačano, ali osjećate navalu ljubavi u svom srcu koja bi vam trebala pomoći u preoblikovanju negativnih uvjerenja i odmaku od određenih bolnih stvari. Trenutno vam ne trebaju drastična rješenja i promjene, samo mali koraci naprijed dok vaše samopouzdanje ne bude dovoljno čvrsto i vaš temelj spreman preuzeti ono što želite izgraditi.

Koliko god mogli biti oprezni, u vašim nedavnim izborima bilo je nečeg ishitrenog, a niste ih još imali prilike metabolizirati i vidjeti njihove stvarne prednosti. Dajte si vremena, uvidjevši da neki instinktivni potezi koji se rade s hirom mogu s vremena na vrijeme biti dobri za vaše srce.

Ovotjedna potvrda: “U svemu vidim ljepotu.”

 

 

ŠKORPIJA

U potrazi za osobnom slobodom, odabrali ste neke putove koji nisu u skladu s vašim autentičnim karakterom, a ovih dana nešto se osjeća. Vrijeme je da popravite neke čudne izbore i one koje ste donijeli kako biste ispunili tuđa očekivanja i potrebe, pokušavajući se uklopiti u svojevrsnu kutiju ili pokušati iskoristiti njihov put do vlastitog odredišta.

Odvojite vrijeme koje vam je potrebno da otkrijete svoje istine, talente koji vas trebaju odvesti na određeni put kako biste svoje sljedeće putovanje učinili zadovoljnijim. Vrijeme je da svoje srce ispunite radošću, odvajajući manje važne odnose i pitanja u vašem životu od onih koji su vam stvarni prioritet.

Ovotjedna potvrda: “Strpljiv sam sa sobom.”

 

STRIJELAC

Nečije sposobnosti rješavanja problema poboljšavaju se upotrebom sarkazma. Ovih dana osjećate se dobro čak i u vezi s negativnim stvarima i situacijama koje su vam u posljednje vrijeme uzele puno energije, pretvarajući ih u nešto zabavno i pretvarajući se u razigranu osobu kakva ste nekad bile. Postoji lakši izlaz od onih koje ste prvo analizirali i pokušali se obvezati.

Vrijeme je za uživanje u ljubavnim pričama koje bi vam se mogle pojaviti ili pronaći sreću u vašem srcu za druge ljude koji tek otkrivaju gdje i s kim pripadaju. Dopustite sebi da budete uzbuđeni životom, tražeći samo ravnotežu između grubih, mračnih emocija i onih koje vam ispunjavaju srce regenerativnom snagom i ljubavlju.

Ovotjedna potvrda: “Ja liječim.”

 

 

JARAC

Nedeljni horoskop:  Neki odnosi su napeti i mnogi od njih mogu učiniti da se osjećate nedostojno ili nepoštovano, dok zahvalnost izostaje i stvari postaju manje lijepe nego što bi trebale biti. Preispituju se emocionalne veze, neke bi se mogle pokvariti. Neka se osjećaji dogode kako god mogu.

Najvažnija lekcija ovoga vremena je briga o sebi i podizanje osjećaja vlastite vrijednosti. Radite ono što je zdravo i dobro za vaše tijelo, voleći ono što jeste i što postajete kad odvojite vrijeme za predanost punim ljubavi i radosnim osobnim ciljevima.

Ovotjedna potvrda: “Cijenim svoje tijelo.”

 

 

VODOLIJA

Nedeljni horoskop: Bit će dobro odvratiti misli od najnovijih tema na poslu ili zdravstvenih problema zbog kojih ste se brinuli. Nove veze mogle bi doći s romantičnim, nježnim osjećajima, a istovremeno skrivati ​​taj ljubomorni ton.

Pazite da ne isključite mogućnosti koje bi mogle donijeti regeneraciju i ozdravljenje. Nalazite se u poziciji moći kada su u pitanju vaše osobne granice. Nema razloga sumnjati u sebe sve dok ste odlučni postaviti ih kad vam energija iscrpi ili se osjećate povrijeđeno.

Ovotjedna afirmacija: “Štitim se.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Kad se obuhvate svi detalji, nema razloga sumnjati u to kako će stvari s vremenom funkcionirati. Ovo nije vrijeme da žurite ili se gurnete preko ruba kad vam je potrebna jasnoća i usredotočite se na sve one male stvari koje čine cjelinu i postavljaju temelje za vaše sljedeće korake.

Iznenadite se slobodnim danom, poklon kutijom sa šarenim stvarima ili nečim u čemu će vaše srce uživati. Glazba, ples i osmijeh na vašem licu iznjedrit će najbolje u vama. Napunit će vam baterije brže nego što možete zamisliti. Pametno birajte svoju tvrtku.

Ovotjedna potvrda: “Učinim svoj život radosnim.”