HOROSKOP do 15. Augusta: Veliki NOVČANI DOBITAK zauvijek će promijeniti život OVOG znaka, dok će OVAJ znak imati burne dane…

HOROSKOP do 15. Augusta: Veliki NOVČANI DOBITAK zauvijek će promijeniti život OVOG znaka, dok će OVAJ znak imati burne dane…

3 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Situacije se razvijaju bolje nego što ste zamišljali. Neki od njih su još uvijek nesigurni i niste sigurni je li vaše povjerenje u pravim rukama, ali ovo je trenutak kada su iznenađenja pozitivna i konačno vas vuku u pravom smjeru. Promjena se smiješi i daje vam prostora za disanje, odmoriti se od sjena prošlosti.

Spreman si. Nemojte čekati predugo. Vrijeme je da uzmete vjeru, učinite ono što vam se čini ispravnim, date svom srcu prostora da izrazi svoje želje, čak i ako zapravo nemate plan.

 

 

BIK

Ovaj period je tako izvrstan da započnete nešto u što vjerujete i prestanete se držati nečega što ste prerasli. Ako biste se radije odmaknuli i razmislili još malo o stvarima, možda se držite osjećaja ljubavi i odanosti koje više ne možete ni osjećati.

Da biste se držali sadašnjeg trenutka, trebate se usredotočiti i koncentrirati na svoje najiskrenije ciljeve. Koliko god neki pojedinci bili važni, nije im namijenjeno da zauvijek ostanu u istoj ulozi u vašem životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Odabrat ćete rutinu i promjenu navike samo ako istinski i čisto vjerujete u nju i njen potencijal da vam donese dobrobit. Iako je jednostavnije ići putem manjeg otpora, niste raspoloženi za polovična rješenja i stvari koje jednostavno neće “izraditi trik”.

Ako se nađete u novoj skupini ljudi, promatrajte prije nego što uskočite kako biste spasili stvar ili komentirajte stvari o kojima nemate puno informacija. Neka vaše akcije budu dovoljno spore da u potpunosti shvatite s čime imate posla.

 

 

RAK

Ponavljanje vas je umorilo i još uvijek dovodi u pitanje svoj sljedeći korak. Nemojte se bojati učiniti nešto prvi put samo zato što ste bili opečeni u prošlosti. Važno je prepoznati razlike među ljudima, posebno one koje vas podsjećaju na nekoga tko ste nekada bili novi ili nekoga tko vas je ranio u prošlosti.

Iako bi vaši strahovi mogli uzeti najbolje od vas, ovo je vrijeme da prepoznate autentičnost i vidite kamo vas odvode vaše emocije kada se oslobodite prošlosti i okrenete se sadašnjem trenutku. Tada ćete moći napredovati, a posebno u financijskom smislu i vrlo lako je moguće da vam novčani dobitak zauvijek promijeni život.

 

 

LAV

Adidas je odlučio ne potpisati s Michaelom Jordanom prije nego što je potpisao s Nikeom. Iako se neki izbori čine kao pogreške iz prošlosti, doneseni su s razlogom. Pogledajte kako se vaša prosudba promijenila na temelju predosjećaja i kako ste poduprli vlastite odluke jednostavno ulažući dovoljno povjerenja u svoje instinkte.

Podsjetite se na zahvalnost, ali nemojte zbog toga prestati ići naprijed. Zahvalnost za stvari koje već imate ne bi vas trebale natjerati da se počnete slagati s onim što nije u skladu s vašim potrebama.

 

 

DJEVICA

Željeli biste proširiti svoje znanje i pronaći novi način pomoći nekome u nevolji. Svijetu je potrebna pozitivnija inicijativa i upravo vas sada inspirira sam život. Romantika bi mogla poprimiti nevjerojatan zaokret. Obećanja dana ovih dana mogla bi se osjećati malo pogrešnim, ali na vama je da ispunite svoj dio pogodbe.

Koliko god da je vaša stabilnost dobra, trebali biste se sjetiti i otpustiti stvari koje nisu uspjele i sve one koje neprestano postaju sve otrovnije.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2