LJUBAV do 15. Augusta: OVI znaci imat će priliku za NOVI LJUBAVNI POČETAK, a OVAJ znak će se vratiti BIVŠOJ LJUBAVI!

LJUBAV do 15. Augusta: OVI znaci imat će priliku za NOVI LJUBAVNI POČETAK, a OVAJ znak će se vratiti BIVŠOJ LJUBAVI!

3 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav je u zraku. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete danas nekoga upoznati i zaljubiti se prilično nasilno, ali imajte na umu da će vam, iako ste dobro prikladni, biti potrebne prilagodbe kako biste dopustili da veza postane trajna, a ne samo prolazna. fensi. Parovi će zajedno uživati ​​u prijeko potrebnom romantičnom vremenu.

 

 

BIK

Ako mislite da ste dobili niske ocjene na ljestvici privlačnost/romantični odnos. Onda je ovo vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Pokušajte vizualizirati kako želite izgledati i kakav partner želite biti. To će vam pomoći da odlučite koji put morate slijediti da biste postigli svoj cilj. Budite mirni sa svime što vam se nađe na putu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Pravo je vrijeme da posvetite posebnu pažnju svojoj obitelji. Aktivnosti djece mogu vas zaokupiti tijekom cijelog tjedna. Možete prisustvovati recitalu ili igri u kojoj vaše dijete sudjeluje. Također možete posjetiti svoje roditelje ili planirati putovanje do njih ako žive daleko. Vaši najbliži rođaci će cijeniti svaku malu, ali promišljenu gestu koju želite učiniti. Ako ste slobodni prihvatite udvaranje osobe kojoj ćete se jako dopasti, to bi mogla biti dobra prilika za kvalitetnu vezu. Ako ste u vezi, vrijeme je da napravite korak dalje. Vjeridbra, brak…!?

 

RAK

Ako ne budete oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako svojim osjećajima tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali imati svog partnera u povjerenju u vezi profesionalnih stvari koje vas muče.

 

 

LAV

Ovih dana će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Pazite što govorite ako želite zadržati mir. Manje nesuglasice mogu prerasti u velike probleme. Međutim, ovo je samo manji blimp i ne biste trebali naglašavati ovaj incident i izgubiti nešto dobro što vam se događa u životu. Šutnja će doista biti zlatna.

 

 

DJEVICA

Vrijeme je da potpuno preispitate svoj stav i djelovanje u vezi s posebnom osobom u vašem životu. Ovih dana ćete shvatiti da će osoba kojoj ste privučeni vjerojatnije odgovoriti na izravan pristup, a ne na bilo kakve igre ili lukavštine koje su vam dobro služile u prošlosti. Ova osoba je potpuno drugačija i od vas traži potpunu iskrenost i otvorenost.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2