LJUBAVNA IZNENAĐENJA! Zvijezde otkrivaju da OVOG znaka očekuje IZDAJA, a OVAJ znak će se NESRETNO ZALJUBITI

LJUBAVNA IZNENAĐENJA! Zvijezde otkrivaju da OVOG znaka očekuje IZDAJA, a OVAJ znak će se NESRETNO ZALJUBITI

1 kolovoza, 2023 0 By Admin

RIBE

Nažalost, kada je vaš znak zodijaka u pitanju, zvijezde nemaju baš dobre vijesti. Iako zvijezde ne predviđaju kraj veze, svejedno vam neće biti ni malo lako u narednom periodu. U vaš ljubavni život se već neko vrijeme uvukla sumnja i nepovjerenje. Odnosi među vama su zahladili i zavladala je prilična udaljenost.

Komunikacija vam je loša i imate posve opravdane razloge za određenim sumnjama kada je riječ o vašem partneru. Na žalost to će se pokazati i u praksi da je tako. Na vaše upite, partner negira sve vaše sumnje i vaše zaključke, a vi nemate prave dokaze sa kojim bi potvrdili svoju sumnju.

Nije vam lako, jer vidite da se nešto dešava, a ne znate točno šta. Međutim, jedna vama bliska osoba će razotkriti sav misterij. Ta treća osoba će osobno vidjeti vašeg partnera u jednom prilično bliskom kontaktu sa jednom osobom. Iako neće znate da li je ispravno da vam kaže, ipak će vam reći.

Nakon toga vaš partner više neće moći negirati tu istinu. Umjesto toga taj put će vam priznati da ipak postoji još netko u njegovom životu. Na vama će biti velika odluka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Što god odlučili, odnos možda neće više biti isti ili će trebati dosta vremena da se vrati izgubljeno povjerenje.

LAV

U vašem životu gotovo da je sve pod kontrolom i sve u redu ali fali još nešto da bi vaša sreća bila potpuna. Fali ono što je mnogima najvažnije u životu, a to je upravo ljubav. Iako slovite za neodoljivog zodijaka, ovaj put ćete biti na drugoj strani, jer upravo će vama jedna osoba biti neodoljiva.

Ne samo što će vam biti neodoljiva, nego ćete se zaljubiti. Kroz najviše sedam dana u vaš život ući će jedna jako zanimljiva osoba. Upoznat ćete se preko treće osobe. Od samog početka nećete moći skinuti oči sa te osobe, a kada ju pobliže upoznate, tek onda će potpuno zavladati vašim mislima.

Ta osoba će biti baš onakav tip osobe kakav se vama sviđa. Vaša namjere neće biti od samog početka da vidljivo zavodite tu osobu i da otkrijete zapravo koliko vam se dopala. Jednostavno ćete misliti iz nekih razloga da se ta osoba neće zagledati u vas na način da sa vama poželi nešto više od prijateljstva.

Međutim, kako će vrijeme odmicati, ta osoba će sa vama početi koketirati i slati vam signale da želi nešto više. To će za vas biti znak i zeleno svijetlo da nešto više poduzmete i da probate razjasniti što je to zapravo među vama. Međutim, kada pokrenete otvoreniji razgovor i nakon što iznesete svoje želje i iskrene osjećaje, dobit ćete negativan odgovor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Srećom, vaša zanesenost će brzo proći, jer ćete odmah shvatiti da ste pogriješili i da to definitivno nije prava osoba za vas, već samo još jedna u nizu koja se poigrava sa ljudskim emocijama.