VAGA – kraljica INTELIGENCIJE, MUDROSTI i DOBROTE! Puna je LJUBAVI i RAZUMIJEVANJA i UVIJEK SVOJA!

VAGA – kraljica INTELIGENCIJE, MUDROSTI i DOBROTE! Puna je LJUBAVI i RAZUMIJEVANJA i UVIJEK SVOJA!

4 kolovoza, 2023 0 By Admin

Vaga, ne postoji osoba koja toliko žarko želi pronaći svoju srodnu dušu i stvoriti svoj dom kao što je Vaga. Vaga je prava obiteljska osoba koja želi pronaći osobu koja joj je jako slična. Ona želi pronaći osobu pored koje će imati najveći mir, jer joj je to najbitnije od svega.

Ona je jako veliki emotivac, no nije osoba koja zavisi samo od emocija i sluša samo svoje srce. Ona je osoba koja često razmišlja glavom. Ona je osoba koja će uvijek imati moć prepoznati prave ljude. Vaga već pri samom upoznavanju shvati kome može vjerovati a kome ne može.

Tko je dobra osoba a koja osoba samo glumi da je dobra. To su neke od karakteristika Vage i njezinih moći koje posjeduje. Za Vagu kažu da je pravi majstor za laži. Ako to poželi, Vaga će toliko dobro slagati neke stvari da nitko neće čak niti posumnjati u njezine riječi.

Naravno to joj nije cilj, no u slučaju kada mora, ona je pravi majstor za takve stvari. Ona je osoba koja jako voli istinu, no kada zna da će ta istina nekome nanijeti jako mnogo boli, radije će ju prešutjeti, nego nekome nanijeti bol. Ako zna da je istina bolna, ona će ju pokušati ublažiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nije osoba koja će bilo kome nanijeti bol bez ikakvog razloga. Suosjeća se sa svima jer uvijek gleda sebe i zamisli sebe u takvoj situaciji. Ona ne radi drugima no što ne želi da druge osobe rade njoj. To je jedan od razloga zašto pazi na skoro svaku sitnicu u svom životu. Drugima ne pokazuje…

Ne pokazuje drugima koliki je emotivac, jer ju je strah da bi se netko u tom slučaju mogao poigrati sa njezinim osjećajima. Vaga je jedan od znakova koji imaju dva lica. Drugi upotrebljavaju kada vide da je bolje ili za njih ili za neke druge osobe.

Jako dobro pazi kome će pokloniti svoje srce i svoju pažnju. Uvijek uzvraća istom mjerom kada shvati da je neka osoba jako dobra prema njoj. Nikada ne dopušta da se ta osoba osjeća izbačenom ili manje vrijednom. Najveće tajne Vage imaju osobe koje su joj pokazale najveću vjernost i prijateljstvo.

Jako pazi kome će nešto reći. U svakom trenutku zna na koga može računati kada joj zatreba pomoć. Nikada neće namjerno nekome zadati bol i patnju. Uvijek prvo pogleda na sebe i ako ne želi da se isto to njoj dogodi, tada tu stvar ne želi niti ikome drugome.

Vage su osobe koje će vas iskreno voljeti u svakom trenutku i nikada se neće bez razloga ljutiti na vas. Ona uvijek odlično razumije ljude oko sebe i uvijek zna prepoznati kada je nekome u nekom trenutku potrebna pomoć. Vodi se sa time da ako vam u nekom trenutku ne može pomoći, neće vam niti odmoći.

Vaga ima naviku da uvijek šuti o svojim problemima. Ona ne voli svoje probleme prenositi drugim ljudima jer tada misli da će ju netko žaliti. Kada joj je najteže uvijek je nasmijana i hoda uzdignute glave.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Uvijek govori da će jednog dana sve doći na svoje i u svakom trenutku u životu koji vodi, je pozitivna. Pozitivno razmišljanje joj je uvijek na prvom mjestu. Onaj tko ima Vagu za prijatelja ili partnera je sretna osoba.