LJUBAV U Junu: OVI znaci će biti NAJSRETNIJI jer više NIKADA neće PATITI zbog LJUBAVI…

LJUBAV U Junu: OVI znaci će biti NAJSRETNIJI jer više NIKADA neće PATITI zbog LJUBAVI…

28 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec ćete morati poraditi na svojoj vezi. Može doći do iznenadnog prekida veze. Možda ćete biti pod stresom zbog prekida ili razvoda. Savjetujemo vam da imate zdrav razgovor sa svojim supružnikom i pokušajte ne ulaziti u rasprave ovog mjeseca. Prijedlozi starješina mogli bi biti korisni za dobar i skladan odnos sa vašim supružnikom. Mala druženja s članovima obitelji pružit će vam kvalitetno vrijeme i za provesti sa supružnikom.

Samci mogu imati dobar prijedlog bračne veze. Zdravlje vašeg supružnika moglo bi biti narušeno ovog mjeseca, što može izazvati stres u bračnom životu. Od kolege može biti prijedloga za odnos, ali ne trebate žuriti i morate uzeti vremena da prihvatite prijedlog i budete jasni u vezi svoje predanosti i dugoročne veze. Komunikacija i predanost imat će važnu ulogu u odnosu.

 

 

BIK

Za većinu vas, vaš romantični život bit će jako dobar ovog mjeseca. Planeti vam stvaraju povoljne okolnosti. Vjerojatno ćete razviti osjećaje prema kolegi ili prijatelju. Oni koji još nisu ni u kakvoj vezi, ovog mjeseca mogu dobiti dobrog partnera. Neoženjeni ljubavnici mogu razmišljati o svojoj budućnosti i podići svoju vezu na višu razinu. Bračni parovi provest će mirno i skladno vrijeme zajedno.

Možete organizirati vjerske programe kod sebe, poštujući duhovna uvjerenja svog životnog partnera. Međutim, neke manje razlike mogu se pojaviti sredinom mjeseca. Savjetujemo vam da riješite ove stvari mirnim putem, ne dopuštajući nikome da se miješa u vaš osobni život. Partneri koji se nalaze na različitim stranama svijeta ponovno će se okupiti tijekom ovog mjeseca. Bio bi to mjesec dana da provedemo vrijeme jedno s drugim.

 

BLIZANCI

Tijekom ovog mjeseca bit ćete pozvani da se sa svojim voljenima bavite više uključeno i s puno ljubavi, umjesto da se oslanjate na razum i intelekt. Utvrdit ćete se istaknutije i htjet ćete pozitivnije pristupiti problematičnim područjima. Ovaj će mjesec vjerojatno donijeti neke zapažene događaje u vašem ljubavnom životu. Možda postoje emocionalni usponi i padovi, ali na kraju ovaj tjedan može donijeti radost i sreću u vašu vezu.

Planeti bi mogli redefinirati vaš odnos realnijim gledištem. Iskustva tijekom ovog mjeseca mogu vam pomoći da naučite što vam točno nedostaje, a to bi vam moglo pomoći da poboljšate svoj odnos. Stoga će vam ovaj mjesec pomoći da postavite temelje za stabilniju vezu i otkrijete svoju unutarnju snagu. To bi donijelo jasnoću i vidjet ćete postupno poboljšanje u svom okruženju.

 

 

RAK

Na površini, možda će postojati mir i harmonija u pitanjima vezanim za odnose, općenito, veći dio mjeseca. No, u bliskim i intimnim odnosima morate imati uravnotežen pogled. Ne dopustite da druga osoba osjeća da vam je svejedno. Nova veza cvjeta, negdje sredinom ovog mjeseca. Budite oprezni, u početnoj fazi, sve dok ne postanete sigurni u integritet i predanost dotične osobe.

Predviđena je neka vrsta preokreta na planu odnosa. Možete pokušati s nekim dogovoriti rezultate. Pa, nemojte se osvetiti i naštetiti izgledima dotične osobe. Kako mjesec odmiče, moći ćete održavati prijateljske jednadžbe s onima koji su vam najvažniji. Suzdržite se od reakcije, vođeni emocijama. Iznesite svoje gledište, ali nemojte zvučati argumentirano. Ostanite mirni i postupno stvari mogu početi padati na svoje mjesto.

 

LAV

Vjerojatno ćete tijekom ovog mjeseca uživati ​​u nekim divnim trenucima sa svojim najmilijima. Početkom ovog mjeseca možete se suočiti s nekim poremećajima u svom osobnom životu. Možda će vas uznemiriti nekoliko osobnih ili obiteljskih problema. No postupno će neki smisleni razgovor također povećati toplinu i intimnost u vašem odnosu. Kako mjesec odmiče, duh suradnje može vam pomoći da postignete zadovoljstvo, radost i sreću u svom životu.

Razdoblje oko sredine ovog mjeseca možda vam neće dopustiti da uživate u svom životu zbog različitih obaveza. Također, neke domaće stvari mogu uzrokovati neke rascjepe i sukobe. Vaše emocije bit će intenzivne tijekom završnog dijela ovog mjeseca. Možda ćete upoznati nekoga i možda ćete se zaljubiti u njega. Međutim, ovo nije pravi trenutak za donošenje bilo kakvih vitalnih odluka u žurbi. Dakle, morate djelovati s malo strpljenja i opreza oko kraja mjeseca.

 

 

DJEVICA

Pogledajte kako ljubav može cvjetati s vremenom i dopustite joj da se dobro slaže s vama i vašim partnerom. Čini se da je voljena osoba trenutno jako teško shvatiti, a vi ćete je podržati u ovom teškom trenutku. Ne dopustite da ovo zabrine vas i njih i dopustite ljubavi da teče. Ovo je dobro vrijeme za ulazak u novu vezu.

Upoznat ćete nekoga izvan okvira i točno onakvog kakvog ste tražili. Međutim, čini se da je ovaj mjesec izazov za bračne parove. Nije da nema nade, ali samo vam treba malo vremena i prostora da razmislite o nekoliko stvari, pa ćete se vratiti u formu prije nego što mislite. Ako ste dugo bili u vezi i čekali odobrenje roditelja na istom, ovaj mjesec možete imati sreće.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2