LJUBAV U Junu: OVI znaci će biti NAJSRETNIJI jer više NIKADA neće PATITI zbog LJUBAVI…

LJUBAV U Junu: OVI znaci će biti NAJSRETNIJI jer više NIKADA neće PATITI zbog LJUBAVI…

28 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Ovaj mjesec trebat će vam puno podrške i snage da biste bili uz svoj romantični život jer se može dogoditi da je na rubu raspada. Osjećat ćete olakšanje jer su neke nedavne napetosti u vašem romantičnom životu popustile kad ste počeli obraćati pažnju. Trebali biste razmisliti o tome što vas je dovelo u taj nered, a zatim o onome što vas je izvelo. U budućnosti ćete donositi bolje odluke.

Ali nemojte biti previše strogi prema sebi; svi griješimo. Shvatite neke stvari što je moguće olako. Ako imate svađe i nesporazume, najbolje i najbolje što trebate učiniti je izbjeći uvlačenje u bilo kakvu borbu ako želite svoj ljubavni život održati na pravom putu. Mogao bi postojati autsajder koji pokušava srušiti vašu vezu, samo zapamtite da je vaša ljubav jača od bilo čijeg planiranja i spletkarenja.

 

 

ŠKORPIJA

Mjesec očekuje od vas da napravite mali kompromis kako biste riješili stvari u životu, a isto će biti i u vašem romantičnom životu. Postoji vjerojatnost da ćete oživjeti svoj odnos s nekim s kim ste ranije prekinuli odnos. Mars vas tjera da koristite argumentirani jezik. Stoga ćete morati biti pažljiviji pri izboru jezika. Održavajte dobro ponašanje koje odgovara vašoj osobnosti od stavljanja pauze u svoje ponašanje.

Sada za bračne parove postoji jasna šansa nesporazuma i optužbi vašeg partnera. Ovaj je problem uglavnom zbog nesporazuma i morat ćete udvostručiti svoje napore kako biste okončali sve probleme s kojima ste se suočavali. Nakon što to učinite, vaš će partner vjerojatno biti dobro raspoložen. Također, ne bi trebalo biti novog iskušenja ulaska u vezu pogotovo ako ste već u braku. Možda će vam biti teško upravljati očekivanjima u vezi.

 

STRIJELAC

Prema mjesečnim predviđanjima, bit ćete više nego obično emocionalni i osjetljivi u pitanjima ljubavi. Ovo će biti izvrsno vrijeme za one koji su slobodni jer je velika vjerojatnost da ćete tijekom ovog mjeseca razviti ljubavne emocije prema nekome. Moći ćete iskreno izraziti svoje osjećaje što će vam se svidjeti toj osobi. Međutim, trebali biste to odmah izbjegavati i pričekati pogodnije vrijeme.

Možda ćete se suočiti s problemima u održavanju skladnih odnosa sa svojim ljubavnim partnerom jer postoje šanse da se između vas dvoje dogodi svađa i sukob. Ne dopustite da vas sitne stvari razdvoje. Mjesec sugerira da bi parovi trebali provesti puno kvalitetnog vremena jedno s drugim i pokušati što prije riješiti probleme. Trebali biste uložiti svjesne napore da se približite svom supružniku.

 

 

JARAC

Samci će dobiti bračni prijedlog. Zvijezde savjetuju da biste trebali biti oprezni dok razgovarate sa supružnikom. Ne budite grubi i uvredljivi zbog prethodnih grešaka u ovom razdoblju. To bi moglo utjecati na vaš bračni odnos. Položaj planeta učinit će vas agresivnijima u smislu bračne veze. Postoje velike šanse da se upustite u tajnu vezu. Vaš ljubavni i romantični život može se pretvoriti u bračnu vezu tijekom ovog mjeseca.Trebali biste biti oprezni u pogledu svojih obiteljskih odnosa. Nemojte se svađati sa obitelji tijekom ovog razdoblja.

 

VODOLIJA

Budite strpljivi pri donošenju bilo koje odluke vezane za vaš bračni život. Pozitivni aspekti i predanost pomoći će vam u bračnom životu i poboljšati vaš život. Pokret planeta dat će vam sreću u bračnom životu. Duga putovanja sa supružnikom oboje mogu pružiti kvalitetno vrijeme. Možda ćete imati priliku ispovjediti se ili razjasniti svoju poruku bračnom drugu. Trebali biste imati strpljenja dok donosite važnu odluku u smislu odnosa.

Velike su šanse da ćete sa supružnikom prisustvovati obiteljskoj proslavi. Slobodni pripadnici mogu dobiti prijedlog za vezu. Možda se upuštate u tajnu vezu ili može doći do iznenadnog prijedloga prijatelja. Nemojte donositi ishitrene odluke vezane za bilo koju novu vezu. Agresija i neki skriveni strah od gubitka partnera mogu biti prisutni ovog mjeseca. Možda ćete doći do neslaganja ili lošeg vremena s partnerom zbog pogrešne komunikacije.

 

 

RIBE

Ovaj mjesec samci bi mogli ući u tajnu ljubavnu vezu. Možda ćete od kolege ili prijatelja dobiti iznenadni prijedlog za vezu. Morat ćete biti oprezni prije donošenja neke veće odluke u svom ljubavnom životu. Izbjegavajte predanost u ovoj vezi jer zvijezde predviđaju da ta veza neće dugo trajati.

Bračni parovi trebali bi se pobrinuti za svoje raspoloženje jer zvijezde predviđaju da biste trebali biti oprezni dok razgovarate sa supružnikom. Postoje šanse za neslaganje i to može uzrokovati komunikacijski jaz. Neka na vas ne utječu vaši prijatelji i članovi obitelji.

Izbjegavajte negativne prijedloge jer to može uzrokovati prekid vaše bračne veze. Oni od vas koji žele ući u bračnu vezu dobit će dobre šanse ovog mjeseca.  Oni od vas koji ste nedavno zaručeni dobit ćete kvalitetno vrijeme zajedno, no trebali biste biti oprezni tijekom razgovora.

Stranice: 1 2