Vikend će biti buran za ljubav, prožet svađama, nervozom, pa čak i raskidima. OVIM znacima se ne piše dobro…

Vikend će biti buran za ljubav, prožet svađama, nervozom, pa čak i raskidima. OVIM znacima se ne piše dobro…

18 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Posljednjih nekoliko dana zaokupljeni ste problemima u karijeri i poslu. Zapostavili ste svoju obitelj i romantičnu vezu tijekom cijeloga trajanja. Dakle, sada je vrijeme da ovi aspekti vašeg života počnu zahtijevati više vašeg vremena. Morate se odmah pozabaviti ovim pitanjima. U suprotnom može doći do problema u budućnosti.

 

BIK

Vrlo ćete jasno razumjeti što želite i očekujete od svoje veze. Također možete shvatiti da se vaši ciljevi ne podudaraju s ciljevima vašeg partnera. Međutim, prije nego što poduzmete bilo kakav drastičan korak, pokušajte to riješiti dijalogom. Vaše uvjerljive moći su sada na vrhuncu. Stoga ih dobro iskoristite.

 

BLIZANCI

Romantična veza s kolegom stvorit će nepotrebnu napetost i poteškoće. Pokušajte držati svoj osobni život odvojen od profesionalnog života. Pokušajte se pridružiti fitness programu sa svojom voljenom osobom kako biste smanjili razinu stresa u vašoj vezi i u mislima. Ove strepnje mogu uzrokovati da patite od osjećaja nesigurnosti u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali se ne možete dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš je partner u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

 

LAV

Postoji treća osoba koja će se danas pokušati umiješati u vaš ljubavni život. Na vama je koliko će uspjeti. Ako slušate što ima za reći i ako ste pod utjecajem toga, vašu romansu može pogoditi prilično kameni dio. S druge strane, ne obraćanje pažnje na osobu izvana može pomoći u jačanju vašeg odnosa.

 

DJEVICA

Danas ćete biti prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da sklonite svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjenoj vezi. Međutim, vaš partner će voljeti vaše novo “ja” i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako iskoristite ovu priliku i dobro se zabavite sa svojim partnerom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2