EMOCIJE će voditi OVE znakove kroz naredno razdoblje – jedan znak će shvatiti da ga PARTNER više NE VOLI, a drugi će IZLUDJETI zbog LJUBOMORE!

EMOCIJE će voditi OVE znakove kroz naredno razdoblje – jedan znak će shvatiti da ga PARTNER više NE VOLI, a drugi će IZLUDJETI zbog LJUBOMORE!

10 svibnja, 2023 0 By Admin 2

Emocije upravljaju našim životima, htjeli mi to priznati ili ne. Emocije su te koje nas tjeraju naprijed, koje nam daju ljubav ali ponekad zbog emocija bez ljubavi i ostajemo.

Kako god bilo, zbog emocija se osjećamo živima, zbog njih se smijemo, zbog njih plačemo. Emocije nas tjeraju da radimo stvari koje će obilježiti naše živote, bilo po dobru ili po zlu…

 

LAV

Dugo vremena ste proveli sa svojim partnerom i pomalo sve prihvaćate kao zdravo za gotovo, a to je najgore što se u jednoj vezi može dogoditi. Primjećujete i ulazak jedne osobe u život vašeg partnera. Sa tom osobom vaš partner provodi mnogo vremena, pa i više nego što je potrebno.

Njihova veza je poslovna i njihov odnos je prijateljski, za sada, ali vama se to nimalo ne sviđa.Emocije vas počinju svladavati i vaše misli su sve, samo ne dobre i pozitivne.

Razloga za brigu svakako imate jer ste svjesni da je došlo do zasićenja u vezi s partnerom i vaš partner želi pronaći nova uzbuđenja. Da li će to učiniti sa vama ili nekim drugim, to se i vas pita. Na vama je da se borite za ljubav partnera, ako to zaista i želite.

Prvo morate riješiti neke stvari sami sa sobom i vidjeti da li imate dovoljno ljubavi da pokušate spasiti vašu vezu. Ono čega ste se bojali, to vam se upravo događa. Koliko god vas partner ubjeđuje da je sa tom osobom samo prijatelj, to zapravo i nije baš tako. Počinju se razvijati i drugi osjećaji među njima, emocije rastu i sve je moguće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vama slijedi raskid ljubavne veze ako ništa ne pokušate kako biste vratili vašeg partnera. Vrlo je upitno hočete li u tome uspjeti čak ako i pokušate, ali ako ljubav prema partneru još postoji, svakako pokušajte.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2