Ako ste Ovan, Djevica ili Škorpija sprema vam se VRLO TEŽAK DAN, u srijedu, 10. maja, a evo i zašto…

Ako ste Ovan, Djevica ili Škorpija sprema vam se VRLO TEŽAK DAN, u srijedu, 10. maja, a evo i zašto…

9 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Težiš izvrsnosti i kada se posvetiš tome, osjećaš se kao da si na raketnom brodu s putanjom uspjeha. Stvar s tobom, Ovan, je u tome što ne možeš podnijeti ništa manje od zvjezdanog uspjeha. I kad čak i malo podbaciš, na kraju pobijediš samog sebe. Za vrijeme Mjeseca u znaku Jarca pokušat ćete nemoguće, iako vama ništa nije nemoguće.

Dok ste tamo, radeći ono što nitko drugi ne može, naići ćete na zid i ovaj zid, koji je simboličan, osjećat će se kao osobno uvreda: niste ovdje da biste se nosili sa zidovima, a ako ne možete se popeti preko njega, osjećat ćete se poniženo.

Ovo je više nego vjerojatno povezano s poslom, kao što tranziti Mjeseca u Jarcu obično budu, a na današnji dan, poželjet ćete sakriti svoje lice jer tako svim srcem vjerujete u svoje sposobnosti, a sve što danas možete smisliti je nula.

 

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Perfekcionizam je poznata osobina Djevice, i iako ne živite nužno u skladu sa svojim standardima iz dana u dan kada odlučite da nešto zahtijeva savršenstvo, to je sve o čemu razmišljate. Pogotovo kada ste vi taj koji treba pružiti to savršenstvo .

Tijekom Mjeseca u znaku Jarca, ponovno ćete se staviti u poziciju jedine osobe koja može stvoriti određeni učinak, tu nevjerojatnu isporuku, taj proizvod iznad vrijednosti i na ovaj ćete dan završiti razočaravši sebe gotovo više nego što osobno možete podnijeti.

Niste navikli na neuspjehe, pogotovo kada je u pitanju kreativnost, i to će vas bosti do srži. Osjećat ćete se potišteno svojom nesposobnošću, a većinom je to zato što se držite standarda koji je gotovo nemoguće održati. Ne date si oduška i stoga trpite svoju samokritiku.

 

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Postoji vrlo malo dodataka koje si dajete kada je u pitanju produktivnost, budući da čvrsto vjerujete u ‘obavljanje posla’. Nikad nisi bio lijen, niti si ikada ustuknuo pred nevoljama. Volite dobre izazove i glavni razlog zašto ih prihvaćate što je više moguće je taj što uvijek pokušavate nadmašiti svoj ‘osobni najbolji’.

Današnji dan, 8. svibnja, donosi vam situaciju za koju vjerujete da se lako možete nositi, a tijekom tranzita Mjeseca u znaku Jarca otkrit ćete da je ono što vidite ispred sebe mnogo više od onoga što možete podnijeti…i vaša nesposobnost da uhvatiti se u koštac s tim povrijedit će tvoj ponos.

Ne volite znati unaprijed da nešto ne možete podnijeti, ali također znate da ćete, u ovom slučaju, ako pokušate, na kraju biti još više razočarani.