3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 7. maja

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 7. maja

5 svibnja, 2023 0 By Admin

Jeste li se ikada zapitali misli li vaš bivši uopće na vas?

Vjerojatno ste prošli kroz pokret razmišljanja da on ili stalno misli na vas (jer kako, zaboga, i ne bi mogao?). ILI ste došli do zaključka da ste vi jedini koji tako razmišlja i da do sada je vjerojatno već zaboravio vaše ime.

Crno je ili bijelo, s ovim nema sivih područja.

Nitko nikad ne misli da su dovoljno važni da bi se o njima mislilo ili misle da su oni jedina stvar koja je dovoljno važna da bi se o njima mislilo.

Pa, današnji dan, 17. listopada, donosi zanimljive novosti na komunikacijskom planu.

Ovaj nas tranzit ima tendenciju dovesti u dodir sa stvarima za koje smo mislili da možda više ne postoje, kao što je ideja da naši bivši misle o nama.

Čini se da oni zapravo misle na nas, a za neke znakove, sposobnost da to shvate bit će veća.

Nešto ćemo čuti ili bolje rečeno načuti nešto što se spominje između dvoje ljudi, a to će sadržavati podatke o našem bivšem.

Čini se da ćemo otkriti da smo toj osobi doista bili netko vrlo, vrlo poseban i da mu je žao što nas više nema u svom životu.

Hoće li nam ovo biti važno? Za neke od nas, da, to će biti jedina stvar koju ćemo ikada željeti čuti. Za druge će to djelovati kao lijepa gesta; dobro je znati da misle na nas, ali ništa više od toga.

Ono što ćemo saznati  je da smo još uvijek donekle prisutni u životu naših bivših i da nismo nestali s lica planeta, što se njih tiče.

3 znaka čiji će snažno misliti na vas su:

1. Rak

Netko priča o vama, osjećate to u kostima.

Možda vaš bivši hvata sve vibracije koje mu šaljete, budući da definitivno stalno mislite na svog bivšeg. Nikada ga niste preboljeli i na svoj tužan način se nadaš i moliš da ta osoba barem pomisli na tebe, s vremena na vrijeme.

Ono što ne znate je da, naravno, on misli na vas! Na njega ste ostavili podjednak dojam kao i on na vas, ali on se jednostavno drugačije nosi sa svojim emocijama nego vi, zbog čega danas niste zajedno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vidjet ćete da još uvijek misli na vas, ali morate biti oprezni s tim; samo zato što saznate da ste još uvijek na umu te osobe, ne znači da je to poziv natrag u njegov svijet. Nasmiješite se dobrim trenucima za pamćenje, a zatim otiđite zadovoljni.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2