Ako ste Ovan, Blizanci i OVAJ znak, ova subota, 6. maj vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Ovan, Blizanci i OVAJ znak, ova subota, 6. maj vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

5 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Danas je odličan dan za brigu o sebi i veću kontemplativnost. S Jupiterom u Ovnu, zaštićeni ste od štetnih utjecaja retrogradnog Merkura i Hirona. Tranzitni Mjesec pridodaje ovoj dobroj energiji. Zato je sada pravo vrijeme da malo preispitate sebe, posebno o sebi i onome što je skriveno u vašoj podsvijesti. Ako ste u školi ili na fakultetu, ne gubite ovo vrijeme. Zaštitna čahura savršena je za otkrivanje onoga što želite postići u životu.

Također, s Venerom i Jupiterom koji čine sekstil, možete idolizirati nekoga koga nikada ne možete imati. Ili vam to netko možda radi (tajni obožavatelj). Ipak, ljubav se danas neće manifestirati. Možda ćete biti zadovoljni samo ih gledajući izdaleka. Ako je ovo K-pop idol ili glumac TV drame, to ne shvaćate, ali to suptilno utječe na ono čime se želite baviti u životu, karijeri i ljubavi.

 

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Današnji dan je savršen za bavljenje ljubavlju. Nije važno želite li natrag bivšeg ili nekog novog. Energija lijepo teče u ovom području života. Samo budite oprezni i idolizirajte osobu koja vas privlači jer toj osobi možda pripisujete kvalitete koje ona ne posjeduje. Također, pobrinite se da ne pokušavate njegovati svoju ljubav kao roditelj. Malo je gadno kad ljudi to rade.

S Venerom u kvadratu s Ceresom i Neptunom, ovaj pristup će vam se na kraju obiti o glavu ili će vaš ljubavni interes/stvarni roditelj druge važne osobe razviti neprijateljske osjećaje prema vama. U svakom slučaju, nemojte koristiti romantiku da ispunite roditeljsku prazninu ili dopustite bilo kome drugom da to učini s vama.

Za slobodne Blizance, Juno vam približava vašu srodnu dušu. Možda je danas nema, ali je na putu, a ako već imate drugu osobu, vaša će se veza iznenada učiniti da se osjećate kao da ste pronašli tu osobu. Ipak, nemojte forsirati da se to dogodi prerano. Ova se energija mora organski izgraditi.

 

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ako ste s nekim u romantičnoj interakciji i ne možete objasniti zašto osjećate tako snažnu privlačnost prema njemu iako ga poznajete samo kratko, vas dvoje ste srodne duše ili ste se poznavali u prošlom životu. Postoji životna lekcija povezana s ovom interakcijom, ali u ovom trenutku, energija je dobra i nije sukobljena. Samo se čuvajte zabluda i bijega od stvarnosti. Neptun upravo sada formira mnoge jednostavne aspekte s planetima i asteroidima usmjerenim na odnose. Bit će lako pretjerano razmišljati o stvarnosti vaše veze i pretvarati se da je nešto što nije.

Također, Saturn u Ribama zahtijeva da pogledate svoju podsvijest i započnete proces ozdravljenja ili shvatite zašto se tako ponašate. Ova energija će ostati fokusirana mnogo mjeseci, stoga zakopčajte sigurnosne pojaseve. Najbolje što danas možete učiniti je manje pričati, a više slušati.