LJUBAV U MAJU CIGANSKIM KARTAMA! Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, čekaju vas VELIKE LJUBAVNE PROMJENE! Ništa više NEĆE BITI ISTO!

LJUBAV U MAJU CIGANSKIM KARTAMA! Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, čekaju vas VELIKE LJUBAVNE PROMJENE! Ništa više NEĆE BITI ISTO!

29 travnja, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Bez obzira na to osjećate li se potpuno samouvjereno ili ne, vrijeme je da počnete poduzimati te korake naprijed. Vjerojatno postoji prostor u vašem romantičnom životu koji želite prilagoditi ili preispitujete.

Dok ste pokušavali učiniti pravu stvar tako što ste odvojili vrijeme, vagali svoje mogućnosti i putove naprijed, postoji prostor u kojem je ponekad jedini sljedeći potez jednostavno skočiti. To ne znači nužno da dolazi prekid; moglo bi biti upravo suprotno, ali vrijeme je za promjenu.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Jeste li u posljednje vrijeme pogledali svog partnera? Stvarno i istinski pogledali njega ili nju i vidjeli ih onakvima kakvi oni uistinu jesu? Ovo je energija tijekom ovog mjeseca jer se ohrabrujete da vidite svog partnera i vezu onakvim što uistinu jest, a ne leću ili zavjese koje trenutno koristite.

Ali ovo može ići na bilo koji način, zar ne? Možda ćete otkriti da ste dopustili životu da vas zaslijepi za dar koji je vaš partner u vašem životu ili ćete možda otkriti da ono što ste mislili da je idealna veza nije. Uzemlji se u zemaljskost istine i vjeruj onome što raste iz njezinih plodnih tla.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Predugo pokušavate igrati obje strane situacije i svemir bi vam mogao pomoći da donesete odluku ili izbor. Točnije, možda ste se pokušavali odlučiti između dva različita partnera: dva različita života ili možda čak dvije različite verzije sebe.

Iako vam ova dvojnost u ljubavi nije ništa novo, pokušaj da shvatite kako ne birati zapravo nije izbor koji postoji. Ali to je također argument da možda nikada nećete pobijediti sami sa sobom, pogotovo ako stalno postavljate pogrešna pitanja.

Umjesto da gledate koja opcija ima najviše smisla – pokušajte pitati bez koje ne možete živjeti. Najveća ljubav nikada nije ona koja je najlogičnija, već ona bez koje ne želimo biti.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Postoji nova vatra koja se rađa s vašim kućnim okruženjem u posljednje vrijeme dajući vam strast da ustanete i vježbate svoj glas i mišljenje na načine na koje prije niste.

To je energija koja vas tjera da budete i živite svoju vlastitu istinu, bez obzira što to znači. Naravno, još uvijek je obitelj na prvom mjestu, ali dolazite do točke u kojoj se više ne možete žrtvovati za dobro drugih ako to znači da ćete živjeti život koji se zapravo ne temelji na tome tko ste uistinu su.

Vaša autentičnost ovog mjeseca zauzima središnje mjesto i zbog nje ćete također vidjeti tko vas uistinu cijeni zbog vas, naspram onih koji vas žele samo zbog uloge koju igrate u njihovoj priči.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

U nadolazećim tjednima oslonite se na ono što vam je najizazovnije. Pogotovo ona područja u kojima se čini da biste sami morali rasti i procvjetati da biste se uklopili.

Često možete oslikati svoje veze ili život na spojevima na određeni način kako biste sebi imali koristi. Iako svi to možemo učiniti u određenoj mjeri, vi to ponekad činite kako biste izbjegli suočavanje sa sobom i rad na sebi.

Nitko nije savršen i stvaran, zauvijek zbrkana ljubav ne očekuje niti želi da budemo, ali da bismo postali bolji i donosili različite odluke, moramo jasno vidjeti mjesta na kojima trebamo rasti.

Čak i ako izazivaju naš ego ili naše strahove. Ponekad određeni odnosi doista nisu namijenjeni da funkcioniraju, ali ponekad se također svodi na to možemo li preuzeti odgovornost za ono što se treba promijeniti kako bi oni mogli.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Samoiscjeljivanje nikada nije izgledalo tako dobro. Postoji uzbuđenje i novost u vašem pristupu životu koje je nedostajalo već neko vrijeme, ili je možda to što ste konačno došli do tog prostora u kojem više niste u iskušenju gledati iza sebe. Ali to se također događa kada budućnost izgleda tako dobro.

U prošlosti ste se često uvlačili u veze u kojima biste mogli izliječiti svog partnera, ali sada vidite da ste jedina osoba za koju ste ikada odgovorni za iscjeljenje. Kada to učinimo, gubimo želju da svoju potvrdu i dostojnost zamotamo u fiksiranje onih koje volimo.

Dok smo svi posao u tijeku, također imamo odgovornost da radimo svoj posao. Naučivši to otkrit će vam potpuno novo poglavlje u vašem ljubavnom životu. Samo zapamtite da je u redu biti izazov da primite nešto što nikada prije niste dobili.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2