Mjesečni TAROT za MAJ prema SVAKOM horoskopskom znaku: dolaze dani ljubavi, pomirenja, novca i lijepih vijesti, a evo i kojim znacima…

Mjesečni TAROT za MAJ prema SVAKOM horoskopskom znaku: dolaze dani ljubavi, pomirenja, novca i lijepih vijesti, a evo i kojim znacima…

26 travnja, 2023 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Kralj pentakla, obrnuto

Ono što je obećavalo da će biti vrlo snažan potez s vaše strane tijekom aprila, moglo bi se pokazati kao greška, u maju. To ne znači puno više od ideje da se stvari odgađaju za neko drugo vrijeme.

Vi ste majstor ideja; vidiš daleko i znaš kako sve obaviti, ali tijekom maja bit ćeš bombardiran preprekama koje će spriječiti tvoj zamah. Radnja će biti zaustavljena, ali vaš će um i dalje biti aktivan; jednostavno ćeš se morati nositi s još jednim poslom, i hoćeš.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Kraljica pehara

Ovaj mjesec izgleda izvrsno za vas, posebno u smislu ljubavi, obitelji i pozitivne strukture. Ono što ste izgradili će rasti; vaši kreativni napori iz prošlosti sada cvjetaju kao potpuno ostvarene manifestacije. Voljeni ste, a oni koji vas vole izlaze da vam to daju do znanja.

Ovaj mjesec nema tajni, a sve što radite je podržano ljubavlju i odobravanjem svemira. To je sjajan mjesec za vas da cijenite sve što je u vašem životu, znajući da je prolazno.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Šest pehara, obrnuto

Mjesec je vrlo uzbuđenog planiranja i mnogih zaustavljanja na putu. Ova karta može značiti da vam dolaze darovi, ali u obrnutom stanju obično znači da će se napraviti pogreške koje ometaju vaš napredak.

Međutim, to nije ni najmanje negativno, jer se čini da svaka pogreška ima višu svrhu. Planirat ćete bijeg tijekom ovog mjeseca, ali to se neće dogoditi do kraja godine. Ono što imate je nezasitna žudnja za lutanjem, a mirovanje može biti vaš najveći problem tijekom ovog mjeseca.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Osmica štapića, obrnuto

Još jednom, gledamo na zabranjeno kretanje koje se događa u neprikladno vrijeme. To znači da ćete tijekom maja  uložiti veliki trud oko posla i stvari povezanih s poslom, samo da biste doživjeli tako velik zastoj da ćete biti zaustavljeni usred staze.

Vaš rad je, međutim, briljantan, i nitko vas ne smatra ništa manje od izvrsnog u svom području znanja. Sve će se dugoročno posložiti, ali to se neće dogoditi tijekom maja, niti će se dogoditi kako je planirano.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Sedam mačeva, obrnuto

Čini se da ćete se tijekom maja izvući s nečim vrlo prikrivenim, a postoji velika šansa da ćete biti uspješni. Međutim, ono što ćete nositi sa sobom je krivnja. Učinili ste nešto pogrešno i znate to.

Ovo može biti financijsko, ali izgleda da je nešto emocionalne prirode. Možda ste nekoga povrijedili, a sada odlazite, glumite nevin, kao da nikako ne možete biti uključeni. Izvući ćete se, ali vaša grižnja savjest vas možda neće pustiti.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Tarot karta: Osmica pentakla

Tijekom ovog mjeseca bit ćete koncentrirani na stvaranje izvrsnosti i kvalitete. Vaše vrijeme će se posvetiti svom zanatu, kakav god on bio, i upijat će vas na takav način da ćete pronaći istinsku radost u činu rada.

Također ćete primijetiti da vam posao daje nešto što vam ništa drugo ne daje: duševni mir, vrijeme za samoću i zadovoljstvo koje možete stvoriti sami i na kraju zavoljeti ono što radite. Vaš će rad ovog mjeseca biti iznimno ugodan.

Stranice: 1 2