BIVŠA LJUBAV ĆE IM ZAUVIJEK BITI U SRCU! OVI znaci nikada neće preboljeti bivšu ljubav…

BIVŠA LJUBAV ĆE IM ZAUVIJEK BITI U SRCU! OVI znaci nikada neće preboljeti bivšu ljubav…

26 travnja, 2023 0 By Admin

JARAC

Vaša razmišljanja o bivšim ljubavima postala su vaša opsesija. Uvijek razmišljate što bi bilo kad bi bilo.Fokusirani ste na prošle veze, ne samo na određenu osobu, nego razmišljate o svim vezama u kojima ste bili. Postali ste previše opterećeni  vašim bivšim ljubavima i to vas sputava u vašem trenutnom životu.

Spremni ste zanemariti sadašnjost prepuštajući se mašti o prošlim vremenima. Svaka vaša veza je bivša, dakle nije funkcioniralo na duge staze. Međutim, vi sada pokušavate idealizirati svaku takvu vezu tražeći samo ono najbolje što vam se događalo.

Bježite od svih loših stvari koje su naposlijetku i okončale takvu vezu i pravite se da je sve bilo savršeno. Takav sanjalački stav neće vam dugoročno donijeti ništa dobro, čak i one veze koje su vam trenutno dostupne trpe upravo zbog ovakvih vaših stavova.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Morat ćete prestati maštati o bivšim vezama koje su svakako bile loše pa su tako i završile. U cilju vam mora biti staviti točku na svaku bivšu vezu i zatvoriti to poglavlje vašeg života zauvijek. Tada ćete moći ostvariti novu vezu i zdravo funkcionirati u njoj na korist i dobrobit i vas i vašeg novog partnera.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2