BIVŠA LJUBAV ĆE IM ZAUVIJEK BITI U SRCU! OVI znaci nikada neće preboljeti bivšu ljubav…

BIVŠA LJUBAV ĆE IM ZAUVIJEK BITI U SRCU! OVI znaci nikada neće preboljeti bivšu ljubav…

26 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Najveći problem u vašoj sadašnjoj vezi je jedna bivša veza. Ta veza je odavno završila. ali je još uvijek prisutna u vašem životu. Vi ste vrlo emotivna osoba i tako se i odnosite prema svima koji su označili vašu prošlost. Previše energije trošite na usporedbu vašeg novog partnera sa starim. To vam neće donijeti ništa dobro.

Takve stvari jednostavno se ne mogu uspoređivati. Ne kupujete neku stvar pa da radite usporedbe koja vam je bolja. Vaši partneri, bivši i sadašnji, ljudska su bića i svaki je na svoj način poseban. Bitno je za vas kome ćete dati svoje srce, a ne tko je bolji u nečemu. Ne birate bolji proizvod na tržištu, nego tražite partnera sa kojim ćete provesti život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tražite nekoga tko će biti uz vas i u dobru i u zlu, nekoga uz koga ćete vi biti ma što da se dogodi. Ostavite bivše u prošlosti gdje i pripadaju, jer je očito da su te veze završile. Skoncentrirajte se na sadašnju vezu i nipošto nemojte raditi usporedbe sa bivšim vezama, nego se potrudite da vašu sadašnju vezu razvijate i oplemenjujete.

Stranice: 1 2