3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas moći IZBACITI IZ GLAVE za vrijeme prve četvrtine Mjeseca u Lavu od 26. aprila

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas moći IZBACITI IZ GLAVE za vrijeme prve četvrtine Mjeseca u Lavu od 26. aprila

25 travnja, 2023 0 By Admin

2. Vaga

Držali ste svoje bivše kroz toliki dio svog života da se čini da su oni nevidljiva prisutnost. Čak ih i vaš sadašnji partner očekuje, jer priče o njima nikada ne prestaju – ne kada ste vi u pitanju. Volite ovu osobu držati kao primjer onoga što ne treba činiti u životu. Vaš bijes prema ovoj osobi ne smije se raspršiti.

Koliko god se činilo nevjerojatnim, ta bi vam se osoba mogla obratiti da vas pozdravi. Bit ćete i zaslijepljeni i zgađeni, jer vam to samo daje više goriva za vašu vječnu vatru.

Ipak, na nekoj dubokoj, privatnoj razini, bit ćete oduševljeni što vam je ta osoba, taj vaš neprijatelj, odlučio dati svoju prisutnost.

Izvana ćeš se sav zgroziti, dok ćeš iznutra prštiti. Pretpostavljam da ga nikad nisi preboljela,, ha?!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac

S vremena na vrijeme zabavljate se provjeravajući tko je od vaših bivših bio vrijedan boli, a s kojim ste bili sretni. Nije vas briga što će se s njima sada dogoditi, a nagađanje misli li netko od njih na vas nije vaša stvar.

Postoji netko u vašem životu koga se ne odbacuje tako brzo, a tijekom ovog tranzita mislit ćete na njega, pitajući se sjeća li se uopće da postojite.

Pa, sjeća se i njegov dojam nije bio dobar. Vas dvoje ste dijelili nešto posebno; ovoj osobi nije vrijedilo pustiti ga.

Zamjera ti što im gubiš vrijeme, ali te i dalje voli, a najgore je što ti i dalje voliš njega. Ovo je dobro vrijeme da shvatite što za vas znači ljubav. Život je kratak; imajte to na umu.

Stranice: 1 2