Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 26. april

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 26. april

25 travnja, 2023 0 By Admin

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Sve što danas radiš, ima svrhu. Vi ste motivirani i usredotočeni i vaš cilj je stvoriti okruženje kod kuće u kojem se vi i vaš romantični partner možete osjećati opušteno … i nadahnuto. Niste tip romantičnog partnera koji pada na svoje mjesto i prihvaća svaki dan kao rutinu. Morate promijeniti stvari kako bi vam ostale zanimljive.

Danas dobit ćete pomoć od tranzitnog Sunčevog čvora u konjunkciji, što će vam omogućiti da vidite cijelu ‘širu sliku’. Budući da sve to možete vidjeti u svom umu, sada ste spremni sve to podijeliti u stvarnosti.

Tako stvarnost ulazi u scenarij. Vi i vaš partner izgradili ste dobre, čvrste temelje na kojima ćete temeljiti svoju romansu, a sada se osjećate dovoljno samopouzdano da idete dalje. Ne postoji kraj u zalihama, samo stalna potvrda da sve što imate potencijalno može biti sve bolje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Budući da ste već kandidat broj jedan za transformaciju i rast kada je u pitanju vaš stav u ljubavi i romantici, ovaj dan donijet će vam veliki uspjeh u vašim nastojanjima. Vi i vaš partner imate kamo otići, a to se ne odnosi samo na trgovinu po namirnice. Pred vama je postavljen cijeli život. I dok bi to moglo zastrašiti drugu osobu, vi ste pod utjecajem Sunčevog čvora u konjunkciji.

To znači da ogromnu budućnost možete vidjeti samo kao veliki veliki poziv; koji ćete iskoristiti priliku da prisustvujete. Osjećate se tako sigurnim i sigurnim u blizini svoje ljubavi da vam to omogućuje priliku da sanjate veliko i široko se smiješite. Današnji dan vraća ljubav u vaš život u obliku nade i predanosti. Vi i vaš partner idete dobro na dan kao što je današnji, budući da je Sunčev čvor s konjunkcijom jako na vašoj strani, Škorpion.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Slično Lavovom stavu prema romantičnoj ljubavi, i vi želite održavati stvari svježima i živima, a to je nešto što želite tijekom cijelog razdoblja veze. Vaša sadašnja ljubav potencijalno bi mogla biti ljubav vašeg života, a vi je želite učiniti dobrom.

Tijekom Sunčevog konjukcijskog čvora bit ćete nadahnuti vjerovanjem da i vi i vaš partner možete ‘uraditi ovu stvar.’ Zadnje što želite je sumnjati u njih ili u sebe. Tijekom ovog tranzita podići ćete svoje samopouzdanje jer se nećete moći osjećati kao da ste na bilo čemu drugom osim na putu za uspjeh.

Sposobni ste razgovarati o stvarima, željno i s poštovanjem, i ovog dana ćete saznati što točno funkcionira, a što ne, i što će vam trebati u budućnosti, u smislu održavanja ove lijepe veze. .