LJUBAVNO GATANJE IZ SOCA: Izaberi jedan SOC i saznat ćeš da li će ti LJUBAV BITI UZVRAĆENA!

LJUBAVNO GATANJE IZ SOCA: Izaberi jedan SOC i saznat ćeš da li će ti LJUBAV BITI UZVRAĆENA!

24 travnja, 2023 0 By Admin

Postoje razne metode gatanja, ali jedna od najstarijih i najpopularnijih je gatanje iz tzv. soca kave ili taloga. Ovdje se radi o ljubavnom gatanju, odnosno da li vam je ljubav uzvraćena, odnosno, da li će vam ljubav biti uzvraćena. Izaberite samo jednu sliku šalice sa socom i saznajte sve što vas zanima…

PRVA ŠALICA:

Nažalost, moramo vam odmah reći da osoba koja je vama u srcu nije ona prava osoba za vas. Ta osoba jednostavno nema iste emocije prema vama, kao što ih vi imate prema toj osobi. Svjesni smo da je najlakše reći da pustite to i okrenete se nekome tko će vas uistinu voljeti na način na koji vi volite i na način na koji zaslužujete.

Lako je to reći, ali u praksi, malo teže za primjeniti. Proći će još neko vrijeme u kojem ćete vi patiti za tom osobom sve dok sami sebi ne posložite stvari u glavi i jednostavno precrtate tu osobu, barem kao mogućeg ljubavnog partnera.

Nakon što posložite sve u glavi i prihvatite činjenicu da nikada vjerojatno nećete biti skupa, tek tada će polako vaša ljubav početi blijediti i tek tada ćete odlučiti krenuti dalje. Prije ili kasnije shvatit ćete da ništa ne ide na silu, a pogotovo ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Srcu se ne može narediti ni koga da voli, ni koga da ne voli. Ljubav ako nije obostrana onda to nije prava ljubav. Ako želja nije obostrana, onda, nažalost, tu nema ljubavne sreće.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2