Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 24. do 30. aprila

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 24. do 30. aprila

24 travnja, 2023 0 By Admin

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Iscjeljenje uvijek dolazi u trenucima kada ga ne očekujete. Dolazi pod rušenjem zidova, govorenjem teških istina i u trenucima kada ste otvoreni primiti jedni druge. Samo zato što ste uzbuđeni što se pripremate za potpuno novo poglavlje u svom životu koje vam donosi više ispunjenja, ne znači da trebate odbaciti sve što ste izgradili. Kako biste shvatili što bi trebalo doći s vama, omogućujući vam da primite ljubav koja je oko vas, morate se usredotočiti na ono što vaš život čini vrijednim. Trebali biste se usredotočiti na ono što rješava tu zagonetku vašeg života iz snova i tko će biti uz vas u tom procesu.

Ono kroz što sada prolazite potpuno je vaše. Iako je možda bilo izazova ili napetosti u vašem odnosu dok ste započinjali ovaj proces, čini se da vas sada vaši strahovi ili povrijeđenost sprječavaju da vidite da vas vaš odnos može podržati u ovoj novoj fazi vašeg života. Nije lako izliječiti ono što te od ljubavi dijeli. Postoje izazovi ne samo za zajedničko pregovaranje, već i za vaš ponos ili čak povrijeđenost.

Odnosi su zajedničko gledanje na sve. Niste vi protiv svog partnera. Niste vi i vaš rast naspram onoga što se čini kao vaš partner i njegova prosudba. Umjesto toga, radi se o vama oboma zajedno protiv svega što se pojavi u životu. Upamtite, oboje biste trebali biti na istoj strani; ovo može biti izazovno, ali također donosi osjećaj ugode.

Mjesec u prvoj četvrtini u Lavu pomoći će vam da duboko shvatite zašto vam je bilo teško davati u ovo vrijeme. To je i razlog zašto vam se čini da želite zadržati svoja uvjerenja i rane umjesto da se predate ljubavi za koju znate da je oko vas. Ovaj tjedan, dok Mars nastavlja svoje putovanje kroz Raka, važno je upamtiti da nisu sve vaše misli stvarne, ali to ne znači da vam ne služe svrsi. Ovdje postoji prostor da donesete više iscjeljenja, da si dopustite da primite ljubav koju ste željeli i da napravite izbor da vidite što je uistinu stvarno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Transformacija veze u nešto što je u skladu s vašom samovrijednošću i potrebama nije proces u jednom koraku. To nije nešto što se može napraviti brzo ili čak dolazi s lakoćom. Može se, ali mora početi od vas. Iako nisu svi odnosi predviđeni za ovu transformaciju, mnogi mogu, posebno ako je ukorijenjen u vašem osobnom razvoju i razvoju vašeg partnera. Kretali ste se kroz buđenje svoje vrijednosti. Kada shvatite što zaslužujete u ljubavi i životu, tada se sve oko vas počinje mijenjati.

U početku, vaš partner može postati okidač jer ista stara pravila više ne vrijede. Čini se kao da tražite više, čak i više nego što misli da vam može dati. Pukotine neizvjesnosti počinju rasti unutar vaše veze. Ali to je ono što znači voljeti nekoga dugoročno. To je ono što znači imati zauvijek ljubav jer to nije samo mjesto do kojeg jednom stignete, već nešto što neprestano poduzimate korake da postignete. To je nešto što se događa jer obje osobe odluče nastaviti raditi i rasti kako bi to postigle.

Ovaj tjedan ćete se suočiti s preprekama koje su sprječavale vaš odnos ne samo da se poboljša, već i da zacijeli, kako biste oboje postali bolji. Mjesec u prvoj četvrtini u Lavu pomaže vam da dublje shvatite što je u igri, dok Mars u Raku i retrogradni Merkur u Biku zajedno potiču dublju komunikaciju o sreći i ljubavi koju oboje tražite.

Kada znate što je prepreka, bilo da je to nešto unutar vas, vašeg partnera ili čak vanjski čimbenik, tada je možete početi rasvjetljavati. Možete znati kako to prenijeti, a prije svega, znat ćete kamo usmjeriti svoju ljubav, tako da ljubav opet bude sve što vidite.

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Što ste iskreniji prema onome što vam je autentično važno, to više možete to manifestirati na najzdraviji mogući način. Ne može se poreći rast kroz koji ste prolazili i koji vam je omogućio da stvorite život i odnos kakav imate. Međutim, postoji dio vas koji je još uvijek uplašen. Bojite se ponavljanja prošlosti i bojite se da ćete dati toliko svog srca i nikada ga nećete dobiti natrag.

Također se bojite tko ćete biti ako vam se život promijeni i počnete dijeliti kontrolu s partnerom, zapravo dajući sebi sve što ste ikada željeli. U redu je biti uplašen. U redu je da se okidači iz prošlosti pojavljuju čak i usred tako velike sreće. To je dokaz koliko ste daleko stigli, a ne podsjetnik gdje ste još uvijek.

Zaslužujete uložiti sve i odbaciti taj pravilnik o sigurnosti prema kojem ste živjeli. Dopustite sebi da zakoračite u tu potpuno posvećenu vezu i život kakav znate da želite. Kad rasteš onoliko koliko si posljednjih godina, nema straha da će stvari ikada biti iste, jer ti nisi isti. Niste ono što jeste jer ste vratili kontrolu nad svakim aspektom svog života.

Nije vaša sloboda ta koja upravlja vašim životom, već prostori u kojima možete neprestano odgovarati na izazove koje istinsko iscjeljenje predstavlja. Ovaj tjedan postoje neki plodonosni aspekti između Merkura Sunca u Uranu i Bika s Marsom u Raku koji će vam pomoći da pronađete emocionalnu snagu i resurse da zakoračite u promjenu, iscjeljenje i akciju unutar vaše veze. Ne dopustiti više strahu da upravlja vašom vezom ili zidovima koji još uvijek mogu postojati je ponekad ono što najviše volite što možete učiniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Postoji svjetlo na kraju tunela, i na kraju ove faze kroz koju ste prolazili. Često je najteže povjerovati da će stvari krenuti nabolje kada ste upravo usred stvari koje se zbližavaju. Ne možete vidjeti što je izvan ovog trenutka, pa se lako izgubiti u tome kako stvari stoje umjesto u onome što će postati. Dio toga što vidite svjetlo ispred sebe, ne tako daleko, jeste mogućnost razmišljanja o tome koliko ste daleko stigli.

Merkur je retrogradan u Biku i pomaže vam da razmislite i shvatite kako su se stvari već promijenile unutar vas i vaše veze. Tako da možete bolje razumjeti ovaj prostor u kojem se sada nalazite.

Sunce u Uranu također je u Biku što spaja radnju pa čak i neočekivane promjene i trenutke. Tračak nade dolazi kada vas Mars u Raku podsjeća na vašu emocionalnu sigurnost u sebi. Kad god je najmračnije, ljudska je tendencija da od toga pobjegne što je prije moguće. Ipak, kada se možete osjećati sigurno unutar sebe i svoje istine, tada si možete dopustiti da prođete kroz sve izazove u vezi vjerujući da će se svjetlo vratiti. A ovaj tjedan se to konačno i dogodilo.

Nije bilo lako doći do ovog mjesta u vašem romantičnom životu… Ali to je mjesto kroz koje ste morali proći koliko i vaš partner. Morali ste razumjeti više o tome što je podgrijavalo vaše rane i kako ponekad možete tražiti uzbuđenje rollercoastera nego ravnomjeran zajednički hod kroz život. Sada imate ono što vas čeka na svjetlu, a to će sve učiniti vrijednim toga.