Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 24. april

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 24. april

23 travnja, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Budući da se predobro poznaješ, također znaš da je iznošenje brzih, duhovitih rečenica tvoja stvar. Također ste vidjeli da postoji vrijeme i mjesto za vašu vrstu sarkazma i učinili biste sebi dobar zaokret zadržavanjem svog zlobnog smisla za humor. Zapamtite, ovo nije običan dan; ovo je dan kada je Merkur retrogradan — u Biku, i stvari bi mogle poći po zlu vrlo, vrlo brzo… pa budite oprezni sa svojim pametnim jezikom.

Ako vi i vaš partner trebate donijeti odluku, učinite to zajedno; nemoj ništa pretpostavljati i pričaj sve. Nježne, ljubazne riječi danas čine trik, Blizanci, a znaš da ih možeš sakupiti jednako lako kao što možeš sa oštrim sarkazmom. Samo budi ljubazan i izdrži to; ovaj dan ima potencijal biti vrlo drag i sladak — nemojte ga zabrljati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

S jedne strane, ovaj dan, može pokazati vašu vrlo lijepu stranu … možda ćete se danas osjećati malo ranjivo, jer retrogradnost počinje djelovati. Vaša će ranjivost biti toliko meka i pristupačna da će vaša romantični partner će se pobrinuti da vas tretira kao da ste krhki.

To ne znači da ste krhki ili da vas takvima doživljavaju, ali danas ćete biti spušteni, a vaš partner će igrati ulogu heroja; uvijek uz vas, uvijek spremni brinuti se za vas, ako ih trebate.

Međutim, možda ćete se osjećati pomalo grubo, budući da vas retrogradni Merkur može natjerati da posumnjate u svoje osjećaje. Dopustite sebi ovaj trenutak slabosti, jer to nije ‘slabost’, već nužna stanka. Ne možete biti ‘na dužnosti’ 24 sata dnevno … neka ovaj dan bude dan u kojem ćete pustiti svog partnera da radi umjesto vas. Sve je OK.

Stranice: 1 2