Ako ste Blizanci, Vodolija i OVAJ znak, ovaj ponedeljak, 24. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Blizanci, Vodolija i OVAJ znak, ovaj ponedeljak, 24. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

23 travnja, 2023 0 By Admin

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Postoji drugačija strana vas u koju ste zakoračili i prihvatili je u posljednje vrijeme. Dok vas drugi mogu vidjeti kao aktivnu i uvijek uspješnu osobu, osobito u karijeri, postoji i želja za strašću i svrhom. Želite se osjećati povezanim sa svakim aspektom svog života, uključujući svoju karijeru. Želite se osjećati kao da radite više od povezivanja točkica ili označavanja kućica. Sada ti mora nešto značiti.

Dok možete uživati u materijalnim dobrobitima uspjeha, ono što sada tražite je unutarnja vrsta. Tražite unutarnji osjećaj da znate da ono što radite čini razliku i da ste dio nečeg većeg od sebe. Vaša se intuicija nedavno jako aktivirala omogućujući vam da osjetite ovu energiju sve do svoje duše. To, međutim, ne znači da ste si u potpunosti dopustili da ga prigrlite.

Dok je pomrčina i Mlad Mjesec bio u znaku Ovna, Mjesec je brzo prešao u vaš horoskopski znak. Zbog toga ćete i dalje osjećati mnogo te energije. Jer postoji novi početak koji ste odgađali, a koji se odjednom čini još poželjnijim. Danas će biti jak fokus na vaš unutarnji svijet. Želja za povezivanjem u svim aspektima vašeg života i ograničenja koja osjećate također su prisutni. U ovom procesu posvetite vrijeme razmišljanju o tome jesu li ta ograničenja samonametnuta kako bi se odgodilo preuzimanje rizika. Ili prihvaćanje promjene koja se počinje kovitlati oko vas.

Iako volite imati različite opcije na stolu za razmatranje, ponekad oklijevate u donošenju izbora za koji se čini da se ne može poništiti jer što ako se kasnije predomislite? Čineći to, možda odgađate tu veću povezanost sa svojim životom, uključujući osjećaj da slijedite svoju svrhu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Vodolija
(20. siječnja – 18. veljače)

Ponekad se čini da se određene riječi jednom kad se izgovore više ne mogu povući. Ali bilo dobro ili loše, one su izgovorene da vam pomognu oblikovati ono što će uslijediti. Pomrčina Sunca i Mlad Mjesec su spomenuli neke važne razgovore i osjećaje koje ste imali. Ovo je čak moglo izaći kao frustracija ili ljutnja, što je u redu.

Ne biste trebali biti imuni na osjećaje bilo koje vrste, a ljutnja je često zato što osjećate da je granica prijeđena ili čak da ste na neki način izdani. Ljutnja vam pomaže u smjeru onoga što trebate promijeniti kako biste ponovno stekli mir. Samo budite oprezni da ne zapnete tu i ne dopustite da se vaši osjećaji iz jednog područja vašeg života pretoče u drugo.

Merkur je upravo postao retrogradan u Biku, što znači da će oni koji uključuju vaše iscjeljenje, obitelj i posvećen odnos doći na razmatranje. Ovo je vrijeme da prihvatite koncept višestrukih istina. Možete imati jedno područje svog života za koje se čini da je u neredu, a ipak poduzeti korake da uložite u nešto za što se čini da raste naprijed.

U ovom procesu, najvažnije je moći odvojiti vrijeme za sebe i usredotočiti se na vlastitu vrijednost, svoje životne vrijednosti i one koji vam mogu pomoći da ostanete prizemljeni i prođete kroz ovo na najbolji mogući način.

Najbolji će uvijek biti samo nesavršeni i to je također u redu. Prihvatite sve svoje osjećaje ovaj tjedan kako biste bili sigurni da blokada koju osjećate nije posljedica vaše frustracije ili ljutnje u određenom području vašeg života. Samo zato što se morate nositi s izazovom također ne znači da se ni blagoslov ne sprema doći.

Kako biste primili i prolazili kroz oboje, morate vježbati što znači dati svoj osobni maksimum u bilo kojem trenutku i da možete imati različite osjećaje istovremeno. No, da biste primili i prošli kroz oboje, trebate vježbati što znači dati sve od sebe u bilo kojem trenutku i da možete imati različite osjećaje istovremeno. Baš kao u životu, rijetko je sve samo dobro – ili samo loše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Poznavanje i zagovaranje onoga što vrijedite je nešto za što je potrebno vrijeme da se nauči. Prirodna skromnost i nikad stvarno viđenje svjetla kojim svijetlite za druge je nešto što vas barem djelomično čini onim što jeste. Međutim, poznavanje sjaja vašeg unutarnjeg svjetla postalo je vaša snaga. Ne možete iscrpiti svoje svjetlo radi pokušaja da natjerate druge da vide svoje.

Umjesto toga, radi se o tome da stojite unutar toga i znate što zaslužujete. Ovo je prostor na kojem vas svemir trenutno testira jer da biste dosegli tu sljedeću novu razinu predanosti u svom životu što se tiče vaših snova, pa čak i ljubavi, to je ono što ćete morati utjeloviti.

Zagovaranje vaše vrijednosti ne zahtijeva vikanje na vas. Ne treba ga forsirati, podsjećati ili čak moliti. Možete govoriti o svojoj vrijednosti, svojim potrebama i onome što zaslužujete od onih u vašem životu, ali onda se sve svodi na ponovno sjedenje u vašem svjetlu i jednostavno promatranje onih koji se uzdižu i onih koji ne.

Provesti svoj život neprestano nekoga podsjećajući na svoju vrijednost, bilo u poslu ili ljubavi, znači da i dalje morate uvjeravati sebe u to. Umjesto toga, duboko u sebi znajte da kada se zalažete za sebe, kada govorite svoju istinu, onda je stvar samo sjediti i promatrati što se događa.

Retrogradni Merkur u Biku, koji je započeo, pomoći će u ovom procesu, kao i pomrčina Sunčevog mladog Mjeseca u znaku Ovna koja je donijela veću spoznaju vaše vlastite vrijednosti i onoga što doista cijenite kod sebe i onih u svom životu. Kako Mjesec danas prelazi u Blizance, pojavit će se teme oko liječenja, pa čak i vašeg doma. Ali zapamtite, vi odlučujete što ispunjava vaše potrebe i poštuje vašu vrijednost jer nitko to više nikada neće moći odlučiti umjesto vas.