Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 24. april

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 24. april

23 travnja, 2023 0 By Admin

Može li se održati sretna, zdrava i ljubavna veza tijekom retrogradnog Merkura?

Dok je retrogradni Merkur u Biku poznat po stvaranju kaosa i zbrke u raznim aspektima naših života, on također može imati značajan utjecaj na naše romantične veze.

Dok kročimo u sljedeće razdoblje retrogradnog Merkura, koje bi se trebalo održati od 19. svibnja do 11. lipnja, mnogi se ljudi počinju pitati kako će ovaj kozmički događaj utjecati na njihove živote, posebno u području ljubavi.

Budući da smo svi jako ‘svjesni’ loših strana retrogradnosti, mogli bismo se zapitati postoji li neka dobra strana. Postoji i dobra strana, a budući da je ovo tek prvi dan, još ćemo ovaj dan imati priliku riješiti stvari. Sve je u dobroj komunikaciji ovog dana.

I iako smo tek na početku njegovog tijeka, već znamo da će ovaj tranzit biti izazovno vrijeme za zaljubljene, ali važno je upamtiti da je to samo privremeno.

Održavanjem opreza i posebnom pažnjom za učinkovitu komunikaciju, izbjegavanjem žurbe s donošenjem velikih odluka i držanjem na zemlji. Ovi znakovi mogu prebroditi oluju i izaći s druge strane jači i otporniji u svojim vezama.

Ovo je trenutak kada se pojavljujemo za vezu; tada dokažemo i sebi i svojim voljenima da nećemo dopustiti da mala stvar poput retrogradnog Merkura postane velika stvar. Da, bit će izazova koji počinju danas, i da, prevladat ćemo ih, jer to je ono što radimo. Prevladavamo.

Tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi  24. aprila:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Kao zemljani znak, Bik, poznati ste po svojoj nepokolebljivoj i odanoj prirodi, ali kada je Merkur retrogradan, možda ćete se mučiti s učinkovitom komunikacijom sa svojim partnerom. To je zato što Merkur vlada komunikacijom, a kada krene retrogradno, može izazvati nesporazume, pa čak i svađe.

Čak i ako vam je nešto na umu, trebali biste pripaziti na svoje riječi tijekom ovog razdoblja, jer ako niste, počevši od danas, mogli biste na kraju ispaliti malo previše i na kraju povrijediti osobu s kojom ste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako trebate biti posebno oprezni i navući dječje rukavice, učinite to. Riječi su važne tijekom retrogradnosti, pa ih iskoristite u svoju korist. Ovakva mjera opreza pomoći će vam da izbjegnete nepotrebne nesporazume s partnerom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2