Ako ste Ovan, Bik ili OVAJ znak pred vama je 7 fantastičnih i sretnih dana u sedmici od 24. do 30. aprila, a evo i zašto…

Ako ste Ovan, Bik ili OVAJ znak pred vama je 7 fantastičnih i sretnih dana u sedmici od 24. do 30. aprila, a evo i zašto…

23 travnja, 2023 0 By Admin

Ako ćemo govoriti o tome kako će tri horoskopska znaka imati sjajan tjedan, onda ćemo morati raščlaniti određene astrološke događaje koji se odvijaju krajem mjeseca.

Sada kada smo u toku Sunca Bika, svi se osjećamo malo stabilnije nego što smo se osjećali zadnjih mjesec dana, i ne bi li bilo kao da svemir ubaci nekoliko velike prepreke za nas, samo da vidimo tko može preskočiti te prepreke, a tko zaostati?

Pa, ako postoji jedan tranzit koji se ističe u tjednu, to je naš stari prijatelj retrogradni Merkur, koji također pada pod Bikom. Zapravo, energija Bika će nas poštedjeti ovaj tjedan, jer to je naša spasonosna milost, upravo tu.

Dakle, dok retrogradni Merkur prijeti učiniti svoj dio poremećaja, određeni znakovi zodijaka bit će toliko na vrhu svega da će moći iskoristiti mnoge tranzite Bika u svoju korist, čineći ovaj tjedan sjajnim.

Jedna stvar koja će biti jako uočljiva je nedostatak vatrene energije Ovna, a to je vjerojatno ono zbog čega se većina nas osjeća kao da imamo priliku učiniti sve što želimo.  Za neke horoskopske znakove, trik je upravo u tome.

Mi koji ćemo se uzdići iznad ovog određenog tjedna smo oni koji ne žele da nam drugi smetaju, budući da zaista imamo dobro oko za uspjeh. Jednostavno ne želimo da se o nama razmišlja. Ovo je sjajan tjedan za nas koji tražimo dobro i izbjegavamo dramu.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom 23. – 29. travnja 2023.:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Zanimljivo je da vam ne smeta odmor od vašeg sunčevog znaka, budući da je Ovnova moć moćna, ali vas sigurno iscrpljuje. Ovaj tjedan omogućuje vam da se intenzivnije usredotočite na sve dobre stvari u svom životu, umjesto da se rugate svim stvarima za koje vjerujete da idu po zlu. U stvari,  nećete imati puno razloga za prigovoriti… Jer se čini da vaša komunikacija teče tako glatko da bi vas mogla čak i šokirati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Da, tu ste za vrijeme retrogradnog Merkura, ali postoji mnogo energije Merkura i Blizanaca i vi to činite za vas. Na primjer, ponedjeljak počinje vaš tjedan na visokoj noti. Očekujte dobre vijesti koje dolaze u obliku e-pošte. Sa Sunčevim konjunkcijskim čvorom koji pada na taj dan, možda čak dobijete ‘dobre’ vijesti koje vam mogu promijeniti život. Promjena je neizbježna, a ti si tu za sve to, Ovan.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2