GREŠKA je vratiti se BIVŠEM, ali OVA 3 znaka će se vratiti bivšem partneru tijekom kvadrata Merkura i Marsa od 24. aprila

GREŠKA je vratiti se BIVŠEM, ali OVA 3 znaka će se vratiti bivšem partneru tijekom kvadrata Merkura i Marsa od 24. aprila

23 travnja, 2023 0 By Admin

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Iznenada ćete biti pogođeni osjećajem krivnje; nedavno ste ostavili svoju dugogodišnju romansu i sada se počinjete pitati je li to bila tako dobra ideja kao što se u to vrijeme činilo. Ono na čemu trčite su stara isparenja, i iako se to ne čini previše privlačno, to je jedino što vam je preostalo, i čini vas vrlo nervoznim zbog vaše budućnosti.

Niste sigurni hoćete li ikada više pronaći nekoga, a tijekom tranzita kao što je Merkur u sekstilu Mars, sve vaše nervozne osobine doći će do izražaja. To znači da biste do kraja dana trebali spakirati torbu i preseliti se kod one osobe koja bi vas mogla smatrati zbog svih tih neurotičnih navika: vašeg bivšeg. Zapitaj se: želiš li to stvarno, Jarac? Zar niste svjesni da je ovo greška u stvaranju? Izašao si. Sada trčite divlje i slobodno. Nemoj ponovno otvoriti ta zatvorska vrata.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Govoreći o zatvoru, morate se zapitati je li povratak vašoj staroj ljubavi vrijedan vašeg vremena i energije, jer iako stalno razmišljate o ponovnom ujedinjenju, također ste brutalno svjesni loših navika te osobe. Tijekom tranzita Merkura u sekstilu Marsa, ti i tvoj bivši imat ćete razgovor koji će vas uvjeriti da su se ‘promijenili’.

Na ovo ćete nasjesti kao nitko i dok će svi vaši prijatelji primijetiti visok stupanj vaše naivnosti, vi nećete. Vjerojatno ćete se ugledati na Merkur u sekstilu Mars i pobjeći natrag do svog starog plamena, jednostavno zato što vidite da se ‘ljudi mijenjaju.’ Mijenjaju li se ljudi, Vodenjače? Jeste li se promijenili? Zar vam sloboda od ove osobe nije dovoljna i treba li vam doista još drame? To ovisi o tebi, mali.

Stranice: 1 2