Ako ste Strijelac, Jarac ili OVAJ znak, u sedmici od 24. do 30. aprila ćete imati NAJBOLJI LJUBAVI ŽIVOT i NAJVIŠE OSTVARENIH SNOVA….

Ako ste Strijelac, Jarac ili OVAJ znak, u sedmici od 24. do 30. aprila ćete imati NAJBOLJI LJUBAVI ŽIVOT i NAJVIŠE OSTVARENIH SNOVA….

23 travnja, 2023 0 By Admin

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovo je fantastičan tjedan za vas, Jarac, jer će zasigurno biti ispunjen rastom i istraživanjem vaših romantičnih veza. Možda ste praktični i ozbiljni, ali tijekom ovog tjedna možete otkriti da ste zreli i spremni za nova iskustva i mogućnosti. S vremena na vrijeme imate osjećaj da želite riskirati u svom ljubavnom životu… A ovaj vam tjedan donosi dovoljno prilika za pozitivne promjene.

Tu je, naravno, retrogradni Merkur, koji bi mogao završiti tako da ‘duboko sagledate’ što radite sa svojom sadašnjom vezom… A to će vas natjerati da skenirate sebe tražeći istinu. Možda ćete se na kraju osjećati vrlo samopouzdano u pogledu načina na koji želite ići u održavanju ljubavi. Tijekom Mjeseca u znaku Djevice, krajem tjedna, osjećat ćete se osvježeni i spremni za nastavak. Ovo je odličan tjedan i za vas da radite na svojim problemima, Jarcu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ono što osjećate tijekom tjedna od 23. do 29. travnja je povećana emocionalna dubina i povezanost u vašoj romantičnoj vezi. Možda ste horoskopski znak koji se doživljava kao intelektualac i distanciran.. Ali tijekom ovog tjedna možda ćete potpunije istraživati svoju emocionalnu stranu. To je uvijek dobra stvar jer što više volite i poštujete sebe, to više možete dati, ozbiljno, drugome.

Kako retrogradni Merkur počinje ‘stvarno’, mogli biste imati koristi od ponovnog pregledavanja prošlih odnosa ili veza koje su oni možda previdjeli ili odbacili. Postoje lekcije koje još morate naučiti, a vaši se odgovori mogu pronaći u prošlosti.

To ne znači da je prošlost vaše novo odredište, ali naučili ste mnogo u životu i mogli biste nešto od tog znanja iskoristiti ovog tjedna, Vodenjače. Sve je u obraćanju pozornosti na svakodnevne pojedinosti vašeg romantičnog života, tako da se možete nositi s činjenicom da veze zahtijevaju rad, a vi ste voljni raditi taj posao.

Stranice: 1 2