Ako ste Ovan, Bik ili OVAJ znak pred vama je 7 fantastičnih i sretnih dana u sedmici od 24. do 30. aprila, a evo i zašto…

Ako ste Ovan, Bik ili OVAJ znak pred vama je 7 fantastičnih i sretnih dana u sedmici od 24. do 30. aprila, a evo i zašto…

23 travnja, 2023 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ne samo da ste u sezoni Bikova i volite to, već se također osjećate kao da ste konačno prevladali neku mučnu prepreku u svom životu. A sada kada je nestala, osjećate se slobodnim i sposobnim prihvatiti sve što vam se nađe na putu.

Imate Merkur u sekstilnom Marsu koji ide prema vama u ponedjeljak, 24. travnja. Pomoći će vam da steknete kontrolu nad retrogradnim bluzom Merkura, tako što će vas preusmjeriti na viši nivo… To znači, ako se spremate donijeti odluku i vjerujete da ta odluka možda nije ispravna, moći ćete se zaustaviti. Jednostavno.

Rezultat će vam koristiti i pripremiti vas za ostatak godine. Ovaj tjedan također utječe na vas na pravi način zbog tranzitnog Sunčevog sekstila Mjeseca, koji vam pomaže da vidite nešto u svom životu s potpunom jasnoćom. Sada kada se ponovno možete usredotočiti, radit ćete sa sretnim ciljem na umu. Sretno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Početak tjedna proći će glatko za vas, Blizanci, ali pravo zlato dolazi u drugom dijelu tjedna, s uvođenjem energije Lava u vaš svijet. Iako je Ovnova moć možda bila malo previše za vas, uvijek ste bili u mogućnosti dobro surađivati s tranzitima Lava, jer se čini da privlače vaš osjećaj tko ste i koliko vrijedite.

Osjećate se izuzetno samopouzdano tijekom ovog tjedna, Blizanci, a između 23. i 29. travnja možda ćete otkriti da ne samo da razmišljate jasno, već i svrhovito. Već neko vrijeme trebate vjerovati u nešto i osjećate se pomalo izgubljeno. Ovaj tjedan vraća vaš fokus i to vam daje dojam da se konačno možete posvetiti svom novom hobiju ili kreativnom pothvatu. Ovaj tjedan ste ispunjeni ambicijom i kreativnim idejama.

Stranice: 1 2