Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 19. april

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 19. april

18 travnja, 2023 0 By Admin

Tri horoskopska znaka su najsretnija u ljubavi 19. travnja 2023. zbog Mjeseca u konjunkciji s Neptunom. Mjesec u konjunkciji s Neptunom podržava ljubav i duhovnost na vrlo očite načine. Srijeda bi trebala biti dobra za parove posvećene održavanju života u redu… duhovno. To se ne mora nužno odnositi na religiju per se, ali je svakako ne poništava.

Danas ćemo osjetiti suosjećanje. To je isto što i s Mjesecom u konjunkciji s Neptunom. Suosjećamo s osobom s kojom smo i želimo da zna da je sigurna s nama. Nismo ovdje da ih povrijedimo ili da im lažemo. Tijekom Mjeseca u konjunkciji s Neptunom, ta duhovna strana smeta nam da budemo iskreni prema osobi koju volimo. Danas nema iznenadnih iznenađenja, niti važnih zastoja. Iskreni smo sa svojim osjećajima i posvećeni stavljanju osobe koju volimo ispred sebe.

19. travnja 2023. pruža nam intuitivan pogled na ono što se događa u našoj vezi. Sada stvari možemo vidjeti malo jasnije, što donosi veliko iscjeljenje. Ono što možda nismo razumjeli u jednom trenutku ima potencijal da se otkrije u nedjelju na načine koji donose zatvaranje, iscjeljenje i završetak.

Tri horoskopska znaka najsretnija u ljubavi 19. travnja 2023.:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Uvijek ste bili u skladu s ljudima u svom životu, bili oni prijatelji, članovi obitelji ili romantični partneri. Danas će se koncentrirati uglavnom na ljubav u vašem životu. Budući da će Mjesec u konjunkciji s Neptunom učiniti da se osjećate iznimno ‘svjesnim’, moći ćete vidjeti kako će im vaše suosjećanje pomoći da se izliječe od nečega u svojim životima što ih je mučilo.

Ova se osoba predugo sama s nečim bavi, a vi ćete odlučiti da joj želite pomoći. Ne treba to sam nositi; rado ćete mu pomoći. Iako ćete mu danas uvelike pomoći, primijetit ćete još nešto: osjećate se dobro kada pomažete drugome. Vaši nesebični postupci zadovoljit će vas na načine koje niste očekivali.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2