Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 19. april

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 19. april

18 travnja, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Znate kako vam je ponekad teško slagati se i osjećate se loše zbog toga jer, iako ste toga svjesni, i dalje preuzimate krivnju. Danas ćete zadržati svu svoju oštrinu i odlučiti se za ljubaznost i suosjećanje jer ste shvatili da je vrijeme da se maknete s puta jer izgleda da vas partner zaista treba. Trebaju da obratite pozornost na njih, ne zato što su velike bebe, već zato što ih boli.

Tijekom Mjeseca u konjunkciji s Neptunom, odričete se svjetla reflektora i povlačite se, znajući da je ono što vam je potrebno danasljubaznost, a ne ego. Ovdje ćete spoznati koliko zaista volite osobu s kojom ste. Stojite po strani kako problem ne bi bio u vama; prepustite im riječ, kako bi se mogli izliječiti bez brige o vama i vašoj reakciji.

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Liječenje je naziv igre danas, jer ovo je dan kada se vi i vaš romantični partner pomirite s prošlošću i svime što vam ona znači. Vrijeme je da otpustite stare zamjerke, jer je ova vrsta beznačajnog ponašanja stvarno počela izjedati ono što oboje znate da je dobra stvar, a to je vaš odnos. Za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Neptunom duboko ćete osjetiti kako se osjeća vaš partner, a on će preuzeti i vaše emocije.

Znajući kroz što onaj drugi prolazi daje vam priliku oboma da to sasiječete u korijenu jednom zauvijek. Danas, oboje ćete odlučiti otpustiti prljavu prošlost i krenuti u budućnost s ljubavlju i suosjećanjem kao okosnicom.

Stranice: 1 2