SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred OVA 3 znaka je sedam fantastičnih dana! Evo kakva vam iznenađenja zvijezde pripremaju

SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred OVA 3 znaka je sedam fantastičnih dana! Evo kakva vam iznenađenja zvijezde pripremaju

16 travnja, 2023 0 By Admin

Tjedan od 16. do 22. travnja 2023. naporan je za gotovo sve horoskopske znakove, Ovog tjedna mnogi od nas moraju napraviti korak. Iako se ovo može činiti nejasnim, gledamo koliko je vrijeme ključno i kako bismo mogli poboljšati svoje živote ako djelujemo u pravom trenutku. Za uspjeh je potreban istančan osjećaj za našu okolinu. Moramo paziti na znakove. Bit će trenutaka kada ćemo u srcu znati da je ‘vrijeme za polazak’.

Akcija je ključna ovaj tjedan. Imamo nekoliko tranzita Marsa koji nas guraju u to. Međutim, jedan značajan tranzit ima moć promijeniti sve: pojavljivanje sezone Bikova 2023. 20. travnja. Sunce ulazi u Bika tijekom pomrčine Sunca dok napušta Ovna, ali to nije sve, djeca. Imamo … retrogradni Merkur koji nam dolazi, još jednom, 21. travnja.

Ovo je tjedan kada mijenjamo poslove i odnose. Ovaj tjedan postaje pravi tjedan za odluku da nam je dosta nekih negativnih obrazaca. Znamo da moramo promijeniti stvari. Ovaj tjedan nećemo gubiti poslove ili veze; međutim, mijenjamo njihovu učestalost.

Svjesni smo da stvari ne mogu ići ‘kakve jesu’ i da netko ovdje mora preuzeti kontrolu. Kontrola je dobra jer alternativa je lijenost, stagnacija i dosada. Počevši od 16. travnja, stvaramo energične planove za obnovu naših života, romansa i radnih situacija… i zbog sve te vatrene energije Ovan-Bik, postavili smo kurs za pobjedu. Nema druge opcije.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim horoskopom 16. – 22. travnja 2023.:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Pripremite se za svoju sudbinu, Ovan, jer vam ovaj tjedan donosi toliko podrške i ljubavi da ćete se osjećati kao superheroj. Iako se vaša sezona Sunca možda bliži kraju, novu sezonu Bikova iskoristit ćete najbolje. Sav vaš prethodni rad sada vam se počinje isplaćivati s dividendama.

Dok retrogradni Merkur prijeti vašem miru, vi ćete ga jednostavno odbaciti poput superheroja kakav zapravo i jeste. Poduzet ćete sve što vam se čini nepoželjnim kako biste to učinili nečim s čime možete raditi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj tjedan ste bez prepreka; profesionalno, vidjet ćete veliki napredak u svojoj karijeri. Iako pomažete drugima, ovo je odličan tjedan za rad na vašem životu, profesionalno i romantično.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2