OVIM znacima druga polovina Aprila donosi totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a OVOM znaku LJUBAV i NOVAC!

OVIM znacima druga polovina Aprila donosi totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a OVOM znaku LJUBAV i NOVAC!

15 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Jako poštujete nečije riječi, ali ne vidite smisao u njihovim naporima i neka distanca bi vam dobro došla, tako da se ne počnete miješati u probleme s kojima se ne možete baviti. Odvojite se od problema drugih koliko je potrebno, tako da možete zadržati fokus na onome što vam je uistinu prioritet u ovom trenutku.

Nema smisla poricati relevantnost određenih dijaloga i prilika. Prođite kroz otvorena vrata i stvorite nova iskustva kako vas rutina ne bi umorila.

 

BIK

Ne žurite se. Riješite se s problemima jedan po jedan, ostavljajući neke probleme sa strane da ih riješite kada dođe vrijeme. Potrebno vam je vrijeme za odmor, kontemplaciju i bezbrižne aktivnosti koje će vam omogućiti da se regenerirate i skrenete fokus s problema na stvari koje dobro funkcioniraju.

Slijedite ono što je lako i jednostavno u svakoj manifestaciji. Teškoće ne definiraju nikakvu razinu budućeg uspjeha i mogle bi vas iscrpiti samo kada vam je potrebna netaknuta energija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

“Zbog uobičajenih požara, očekivalo se da će kazalište u viktorijanskom razdoblju trajati manje od 20 godina.” Odlučili ste zauzeti drugačiji pristup i vidjeti kraj i prekretnicu mnogo bliže nego što se nekada činilo. Prepoznajte vremensku liniju i pravilan način rješavanja određene situacije.

Ono što je uobičajeno nije nužno definicija vaše stvarnosti, ali vam daje jasnu sliku onoga što možete očekivati ​​i kako se možete nositi s nadolazećim okolnostima. Držite svoj um otvorenim.

 

RAK

Vaš um je jasniji nego što ste očekivali u prošlosti, a dok ste tek započeli određeni put ili projekt, sigurni ste u svoje korake i samouvjereni. Ne dopustite da vam vrijeme oduzme samopouzdanje ili vas natjera da sumnjate u stvari koje ste već izabrali širom otvorena srca.

Neke veze neće biti zadovoljavajuće, a druge bi vas mogle iznenaditi svojom dubinom i predanošću. Nemojte biti vođeni poviješću koliko osjećajem ovog trenutka u vremenu.

 

LAV

Nemojte uroniti u loše navike, pogotovo ako imate poteškoća koje vam već neko vrijeme vise nad glavom. Budite nježni prema svojim potrebama i svijet koji kreativno pokušavate izgraditi bit će vam bliže, na dohvat ruke.

Nešto se promijenilo u vama što drugi nisu imali prilike vidjeti. Prepoznajte svoj novi potencijal i prođite kroz otvorena vrata čak i ako ste jedini koji duboko vjeruje u svoje sposobnosti.

 

DJEVICA

Elvis Presley je prirodno bio plavuša i farbao je kosu. Mnogo je stvari koje ne znate o drugim ljudima, a zapravo i nisu toliko važne kada razmišljate o njihovim dugoročnim posljedicama. Slika je već stvorena i nema puno veze s dijelovima informacija koje ste prikupljali tijekom godina.

Uzmite si vremena, odvojite prioritete od pitanja koja nisu toliko važna. Trebate vrijeme daleko od nepotrebne brige i da vaša situacija bude jasna i očita, bez obzira na vašu trenutnu perspektivu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2