Ljubavne veze OVA 4 astro para su OSUĐENE na PROPAST. Oni NIKAKO NE MOGU ZAJEDNO pronaći sreću

Ljubavne veze OVA 4 astro para su OSUĐENE na PROPAST. Oni NIKAKO NE MOGU ZAJEDNO pronaći sreću

12 travnja, 2023 0 By Admin

BLIZANCI – RIBE

Ova dva zodijaka su potpuno različita i teško opstanu i uspjevaju zajedno. Blizanci su za razliku od Riba vrlo komunikativni, društveni, obožavaju kada su u centru pažnje i kada je sva pažnja usmjerena prema njima. Blizanci također nisu pretjerano romantični, dok ribe obožavaju romantiku i traže takve partnere. Ribe su nježne i emotivne i vole kada im se poklanja puno pažnje i nježnosti.

Blizanci su spontani, dok Ribe nisu. Također su avanturističkog duha i vole mijenjati partnere, za razliku od Ribe. Riba se ne može zamisliti u vezi sa nekim na koga se ne može u svakom trenutku osloniti, dok Blizanac voli otvorene i društvene osobe, spontane i optimistične.

 

ŠKORPIJA – STRIJELAC

Ova kombinacija teško opstaje i funkcionira zajedno zbog svojih sličnosti, ali i različistosti. Istog su karaktera, tvrdoglavi, inatljivi i teško popuštaju prvi. Tu dolazi do sukoba karaktera, te su veze popraćene stalnim svađama i sukobima. Osim toga, Škorpija je pomalo misteriozna i intuitivna pa svoga partnera vrlo dobro upozna i teško ju može prevariti ili izmanipulirati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Škorpija isto tako voli držati sve pod kontrolom i voli znati svaki korak partnera, gdje je, s kim je i što radi. Dok Strijelac je otvoren i društven i ne voli polagati nikome račune, a pogotovo da ga netko neprestano kontrolira i drži na oku. On želi svoju slobodu i ako mu je to uskraćeno, nesretan je u vezi. Strijelcu je najvažnije povjerenje u vezi, a ako ga partner kontrolira, to za njega znači da nema povjerenja.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2