Ljubavne veze OVA 4 astro para su OSUĐENE na PROPAST. Oni NIKAKO NE MOGU ZAJEDNO pronaći sreću

Ljubavne veze OVA 4 astro para su OSUĐENE na PROPAST. Oni NIKAKO NE MOGU ZAJEDNO pronaći sreću

12 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN – JARAC

Ova kombinacija zodijaka nikako ne funkcionira u zajedničkoj vezi. Problem im stvaraju neke sličnosti, ali i različitosti. Jarac je više konzervativan, dok je Ovan sklon riziku i avanturama, a Jarac tako nešto nikako ne prihvaća u vezi. Ovnovi su dinamični i aktivni i uvijek spremni za akciju. Otvorenog duha, vole istraživati i upoznavati ljude i okolinu. Ne vole zatvorene prostore i vole kada su u pokretu, dok Jarac se najbolje osjeća u krugu svog doma.

Ovan, za razliku od Jarca voli da se u vezi dešavaju promjene i aktivan ljubavni život. Ne voli kada veza zapadne u stanje monotonije i kada veza ne liči na ljubavni život. Osim toga zajednička im je tvrdoglavost pa se često sukobe i svađaju. U svađama ni jedan ne želi popustiti i često izvlače stare stvari, pa se svađa zaokrene u drugom smjeru, a izgubi se početni razlog svađe.

 

BIK – LAV

Ova kombinacija zodijaka također teško opstane u ljubavnoj vezi. Oboje imaju jak i ćvrst karakter, a pri tome je teško imati stabilnu vezu. Tvrdoglavnost im je također zajednička. I jedan i drugi u svađama moraju imati zadnju riječ. Ni jedan neće popustiti prvi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ova dva zodijaka u stanju su satima se svađati, isto kao što su u stanju danima šutjeti jedan od drugog. Velika su zlopamtila i uvijek se nečeg sjete što partneru nabiju na nos. Ni jedan ni drugi zodijak ne podnose kritike, a oboje ih vole upućivati. Lav je ljubomoran što na sve stvara dodatni problem, jer Bik ne voli izljeve ljubomore i kontrole. Ova kombinacija zodijaka nikako ne može zajedno.

Stranice: 1 2