Sedmica od 10. do 16. aprila donosi RASTANAK i KRAJ LJUBAVNE VEZE u živote OVA 4 horoskopska znaka…

Sedmica od 10. do 16. aprila donosi RASTANAK i KRAJ LJUBAVNE VEZE u živote OVA 4 horoskopska znaka…

9 travnja, 2023 0 By Admin

3. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ponekad se čini da nema kraja transformaciji koja se može dogoditi u vašem životu dok neprekidno ljuštite svaki sloj otkrivajući novu istinu koje prije niste bili svjesni. Nalazite se u fazi ponovne izgradnje toliko toga što je već demontirano. Ali to ne znači da nema više za objaviti. Važan dio onoga kroz što ste se kretali ima Sjeverni čvor u vašem vlastitom znaku koji upravlja vašom sudbinom i životom koji vam je namijenjen.

Sjeverni čvor vas uvijek nastoji dovesti točno tamo gdje vam je suđeno biti. Ali to često znači ostaviti iza sebe ono što nije. U nadolazećem tjednu Saturn utječe na Sjeverni čvor, što znači da bi moglo biti vrijeme da ozbiljnije razmislite o tome hoće li veza u kojoj ste sada doista dovesti do života za koji osjećate da vam je suđen. Kao nekome tko žudi za udobnošću i stabilnošću, može biti zastrašujuće imati neke ozbiljne udarne valove koji se mreškaju kroz vaš život koji utječu na vaš život i neizbježno dovode do promjena.

Promjena je uvijek zastrašujuća jer ste osposobljeni da budete sigurni držeći stvari istima. Ipak, ni to često ne vodi do sreće ili ispunjenja. Ovaj tjedan morate vjerovati svom unutarnjem znanju i postati toliko ukorijenjeni u ono što znate da zaslužujete da vas ništa ne može pokolebati – čak ni monumentalna životna promjena. Toliko ste daleko došli u osjećaju sigurnosti u sebi, a ne samo u svom odnosu. Izgradili ste samopouzdanje i čak ste se mogli interno potvrditi; sada ste samo pozvani da poduzmete one posljednje korake da se uozbiljite oko onoga što želite i, naravno, što ćete morati učiniti da to stvorite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Romantični ste u srcu. Ne možete a da ne vidite najbolji mogući ishod i energiju unutar svoje veze ili partnera. Ali to često dovodi do toga da nosite ružičaste naočale i ignorirate istinu, posebno o vezi koja nije u skladu s vama. Ili neće moći ići tamo gdje ste sanjali. Kako je Saturn prešao u vaš znak, sve se to počelo mijenjati. Još uvijek možete prigrliti svoju sanjarsku prirodu, ali ona dolazi s dozom stvarnosti.

Ovo se možda činilo kao nagla promjena jer niste mogli zanemariti ono što ste prije imali. Ne možete previdjeti te osjećaje ili kako se zbog vaše veze osjećate više ispražnjeno nego ispunjeno. Neusklađena veza može biti iscrpljujuća, bez obzira koliko se usredotočili na sebe ili si pružili ljubav koju želite.

Kada se Saturn sretne sa Sjevernim čvorom, postoji velika provjera stvarnosti u vezi s pravom prirodom vaše veze i činjenicom da nije usklađena sa svrhom vaše duše. Možda ćete se osjećati zatečeni ovom iznenadnom spoznajom ili novim razumijevanjem. Ali ovaj put to nećete izbjeći. Umjesto toga, čak i ako je ljubav još uvijek tu, morate biti iskreni o tome kako se vaš partner pojavljuje za vas u odnosu na ono što vam uistinu treba.

U redu je osjećati se kao da morate prekinuti vezu jednostavno zato što su vaše potrebe nezadovoljene, bez obzira na to kako se pokušavate zalagati za sebe. Valjano je konačno reći da se ne čini da ste više usklađeni i dopustiti da to bude dovoljan razlog da krenete naprijed. Uzmite ljubav koju ste usmjeravali prema njima i preusmjerite je prema sebi, vjerujući da će vas svaka odluka koju donesete samo dovesti bliže odnosu koji je božanski namijenjen vama.

Stranice: 1 2