Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

9 travnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 13. travnja

Posjedovanje vlastitog glasa i moći omogućit će vam napredovanje na željene načine. Imate unutarnji glas o tome kako vas drugi vide, posebno u vašem profesionalnom životu, koji vas odvraća od postizanja uspjeha i postignuća.

U tjednu koji je pred nama, posljednja četvrt Mjeseca u Jarcu potiče vas da razmislite o onome što inherentno vjerujete o sebi i svojim sposobnostima, pazeći da odbacite sve što ste prerasli kako biste samouvjereno krenuli naprijed.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 13. travnja

Iskusiti život najveća je avantura. Da biste mogli prihvatiti mogućnosti širenja, prepustite se zovu svoje duše i uvijek će vas dovesti do najčudesnijih odredišta.

Ali da biste to učinili, morate se prestati s mislima da vam taj život nekako nije suđen. Sve se svodi na to da si dopustiš da sanjaš veće nego što si sanjao prije. Dopustite si da isprobate nove stvari i eksperimentirate s nevjerojatnim što život nudi kako biste sami mogli stvoriti svoju sreću.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 11. travnja

U mogućnosti doživjeti sreću, poštovanje vlastite istine postaje sve važnije. Ovaj aspekt istine ukorijenjen je u onome što trebate i želite od života nasuprot beskrajnom nizu misli koje vas mame u različitim smjerovima.

Ovaj tjedan kada se Venera u vašem horoskopskom znaku poravna s Plutonom u Vodenjaku, postoji važna spoznaja ili razumijevanje temeljeno na vašoj vlastitoj istini koje vam može pomoći da poletite do većih sumnji. Nemojte sumnjati u ono što dolazi ovaj tjedan, jer će vas to navesti da proširite svoj život na sve načine koje želite.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: petak, 14. travnja

Velik dio vašeg života se širi u nove i drugačije prostore. Protežući se izvan onoga što ste mislili da morate biti ili trebate biti na sva mjesta za koja je vaša duša znala da cijelo vrijeme pripadate.

U tjednu koji je pred nama, dok se Saturn u Ribama križa sa sudbonosnim Sjevernim čvorom, osjetit ćete onu potvrdu iz svemira da ste upravo tamo gdje biste trebali biti. Čak i ako se osjećate neugodno ili drugačije, navodi vas da odete i počnete živjeti život o kojem ste sanjali.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 11. travnja

Jedan od najbožanstvenijih trenutaka koji se može dogoditi događa se kada se svemir uroti da sve vaše snove pretvori u stvarnost. To je prilika za suradnju s božanskim silama u traženju novih prilika i promjena unutar vašeg života.

Ovaj tjedan dobivate snažan poticaj jer Jupiter prelazi u srce Sunca u Ovnu, osvjetljavajući mogućnosti u vašem životu. Morat ćete napustiti tu zonu udobnosti izvjesnosti da biste je iskoristili, ali nedvojbeno će vam pomoći da prigrlite nova iskustva i dublje značenje sebe i života koji stvarate.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 13. travnja

U svojoj duši, uvijek ćete znati kada sudjelujete u ugovoru vaše duše. Ti osjećaji koje imate su ti koji vam govore da trenutak u kojem se nalazite nije samo božanski orkestriran, već i da služi višoj svrsi.

Ovaj tjedan, Saturn u Ribama sjedinjuje se sa Sjevernim čvorom u Biku, pomažući vam da premostite božanske lekcije koje ste naučili zakoračivši u novo i uzbudljivo poglavlje svog života. To će vam pomoći otvoriti vrata koja su se činila zatvorenima i omogućiti vam da steknete veće samopouzdanje u praćenju puta svoje duše.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2