5 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Škorpiona!

5 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Škorpiona!

26 ožujka, 2023 0 By Admin

S kompatibilnošću zodijaka, postoje određeni znakovi koji se jako dobro uklapaju s drugima. U ovom slučaju postoji pet horoskopskih znakova koji su srodne duše Škorpiona, prema astrologiji.

Srodne duše moraju imati kombinaciju zajedničkih stvari kako bi se mogle povezati jedno s drugim. Srodne duše također će imati astrološke razlike koje se međusobno nadopunjuju.

Škorpioni se rađaju između 23. listopada – 21. studenog, točno usred jeseni. Astrologija pruža sjajan uvid u to tko bi vam mogao biti potencijalna srodna duša na temelju vašeg elementa, osobnosti i godišnjeg doba.

Ovi astrološki atributi opisuju Škorpionovu osobnost, stav, sklonosti i obrasce.

Srodne duše u horoskopskom znaku Škorpion
Škorpioni mogu biti intenzivni i zastrašujući, stoga moraju biti s osobom koja voli ovu stranu njihove osobnosti i mogu razumjeti da se iza njihove tajanstvene fasade krije duboko brižna, emotivna osoba.

Imati ideju tko bi mogla biti Škorpionova srodna duša može njima i njihovim potencijalnim partnerima uštedjeti mnogo tuge tijekom faze upoznavanja u vezi. Škorpionima je potreban netko tko je strpljiv i koji se može nositi s njihovom tamnom stranom, a ujedno ih potiče da se malo razvedre.

I zato ovih pet znakova zodijaka čine savršene srodne duše Škorpiona.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Škorpion i Bik su sestrinski znakovi, što znači da leže jedno nasuprot drugome u horoskopskom kalendaru. Sestrinski znakovi su suprotnosti na mnogo načina, što ih čini savršenom nadopunom jedno drugom.

Na primjer, Škorpionom vlada planet Mars, bog rata, kao i Pluton, a Bikom vlada Venera, božica ljubavi. Ove suprotnosti, kada su spojene zajedno, mogu stvoriti prekrasan brak tvrdnje i slaganja.

Ovo dvoje mogu učiti jedno od drugog: Bik može pomoći u omekšavanju rubova Škorpiona, a Škorpion može spriječiti Bika da bude otirač.

Ovi znakovi zodijaka također imaju zajedničke osobine koje pokazuju potencijal srodne duše. Oboje su fiksni znakovi, rođeni usred svojih godišnjih doba.

Njihov fiksni modalitet znači da su Bik i Škorpion postojani u svojim obvezama i vrijednostima. To će omogućiti vrlo predanu, dugovječnu vezu. Ali budite oprezni, jer to može i ovu dvojicu učiniti vrlo tvrdoglavima u svađi.

Ipak, Škorpion kao vodeni znak vrlo je osjetljiv na emocije. Dok Bik, kao zemljani znak, jasno vidi logiku. Pažnja jedni prema drugima kao i prema sebi može im omogućiti da pažljivo rješavaju sukobe.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2