5 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Škorpiona!

5 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Škorpiona!

26 ožujka, 2023 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Škorpioni i Rakovi su vodeni znakovi, što ih čini dobro usklađenim sa svojim, ali i tuđim emocijama. To će ih učiniti osjetljivima jedno na drugo. Osjećaju se ugodnije izražavajući vlastite dublje osjećaje jer znaju da će drugi razumjeti.

Rak je kardinalni znak, pa vole pokretati nove stvari, projekte i ideje, dok im fiksni Škorpion može pomoći u tome.

Rakovi su vrlo njegujući, što je raspoloženom Škorpionu potrebno, čak i ako to neće priznati. Simbolizirani rakom, rakom, i škorpionom, škorpionom, oboje razumiju kako je to imati čvrstu vanjštinu koja štiti njihovu mekšu nutrinu.

Ovo razumijevanje koje imaju jedno za drugo omogućuje Škorpionu i Raku da ne trebaju njihovu zaštitnu, čvrstu vanjštinu da izađu jedno pred drugo.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Škorpionova osjetljivost u kombinaciji s Djevičinom pažnjom na detalje može ovo dvoje učiniti vrlo pažljivim parom.

Promjenjivost Djevice omogućuje im da se prilagode Škorpionovu usredotočenom umu. Oboje su vrlo snalažljivi horoskopski znakovi, što ih čini vrhunskim parom partnera u zločinu, čak i ako svoju pamet koriste za dobro.

Djevicom vlada planet Merkur, bog komunikacije, pa će znati kako ući u neuhvatljivi um tajanstvenog Škorpiona. Škorpionova vodena emocionalna snaga može pomoći zemaljskoj Djevici da iziđe iz vlastitih glava i razmišlja više svojim crijevima nego svojim napetim umom.

Oba ova znaka imaju tendenciju da budu introvertirani. Oboje su u mogućnosti dopustiti svojim partnerima prostor kada ih to zatraže. Razumiju individualnost koja im je potrebna, ali također uživaju biti sami, zajedno.

Ovo uparivanje je praktično i strastveno, što Djevicu i Škorpiona čini dugotrajnim duom pun ljubavi.

 

Jarac (21. prosinca – 20. siječnja)

Škorpion i Jarac mogu biti prilično cinični. Zajedno uživaju u crnom humoru i mogu voditi duboke, filozofske rasprave o životu.

Fiksni Škorpion može pomoći kardinalu Jarcu da ostane na zadatku i ostvari svoje velike ideje. Ovo uparivanje je polagano izgaranje, jer se niti jedan od njih možda u početku ne želi previše otvarati. Ali to također znači da nijedno od njih nije previše pronicljivo prema drugome.

Kada se Škorpion i Jarac konačno otvore jedno drugome, pronaći će duboku vezu između njih. Škorpion može pomoći Jarcu da bude više u kontaktu sa svojim osjećajima, dok Jarac može pomoći Škorpionu da bude logičniji umjesto da zaglavi u svojim burnim emocijama.

Jarcem vlada Saturn i stoga je vrlo duhovan. Ova duhovnost, pomiješana sa Škorpionovim intenzivnim emocijama, može uspostaviti duboku vezu između njih. Oni mogu proširiti međusobno razumijevanje sebe i svijeta.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Duboko osjetljive Ribe i Škorpioni mogu stvoriti brižan odnos pun ljubavi. Oba su vodeni znakovi, tako da su svaki prilično emocionalno inteligentni.

Živa mašta Riba može pomoći intenzivnom Škorpionu da vidi svjetliju stranu života. U međuvremenu, Škorpion može zadržati Ribe prizemljenijim za stvarnost. Zajedno mogu imati svoje noge čvrsto postavljene na tlo s glavama u oblacima, ravnotežu kojoj bi više ljudi trebalo naučiti težiti.

Škorpion i Riba zajedno u ljubavi je intenzivno emocionalno podudaranje, što može biti snaga ili slabost. Ali Riba prilagodljivost i snažna intuicija Škorpiona pomoći će im da se snađu na svim teškim putovima koji su pred njima.

Škorpionov strastveni vladajući planet, Mars, u kombinaciji s vladajućim “planetom” Riba, Neptunom, vladarom snova, učinit će ovu vezu punu ljubavi i uzbudljivosti.

Stranice: 1 2