Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 25. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 25. mart

24 ožujka, 2023 0 By Admin

25. mart 2023. mogao bi završiti kao jedan od boljih dana za tri horoskopska znaka u ljubavi i sreći, ali bit će caka… Ako uspijemo preskočiti određene inhibicije – a one mogu varirati od blagih do ozbiljnih – možda samo “na tragu nečega” u našim romantičnim vezama. Iako to zvuči dobro u pisanom obliku, nije lako jednostavno prevladati inhibiciju, ali danas imamo pomoćnika u ovom dijelu: Merkur u trigonu Lilith, tranzit dana.

Ne govorimo samo o vrsti inhibicija koje smo prirodno skloni održavati u spavaćoj sobi; ovo je proširena verzija, a s Merkurom u trigonu Lilith kao podrškom na današnji dan gledamo na razbijanje starih navika koje su nam se toliko ukorijenile da ne znamo koliko zapravo štete nanosimo odnos koji jesmo. To bi moglo biti čišćenje ili…osobna higijena. Da, to je tako duboko ukorijenjeno i to ‘u lice’. Problem je u tome što ono što je drugima očito nama možda neće ni biti registrirano, a tu ruku pomaže Merkur u trigonu Lilit.

Vrijeme je za velike promjene ZA dobrobit veze. Možda ništa nije u redu s vezom…to su navike i problematične inhibicije koje prate vezu. Vrijeme je proljetnog čišćenja, a to je kišobran koji pokriva toliko teritorija. Krenimo s tim, znakovi. A za tri znaka Zodijaka koje će Merkur u trigonu Lilith najviše pogoditi, pripremite se gledati kako vam život postaje bolji. Možeš li to podnijeti?

Tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi  25. marta:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Stavit ćete svog romantičnog partnera na kušnju: hoće li proći ili će pasti? Pa, to sve ovisi o tome kako ćete isporučiti svoj ultimatum, jer to je ono što namjeravate učiniti. Ako ispadnete drski i nasrtljivi, mogli biste ga na kraju prestrašiti i tada nikada nećete poslužiti svojoj svrsi. Međutim, ako koristite inherentne komunikacijske vještine koje dolaze uz Merkur u trigonu Lilith, možda ćete moći posegnuti unutar svog partnera i malo ga prodrmati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je netko koga treba gurnuti; dopustio je da nešto krene po zlu, a možda i nije svjestan kako je odbio. Neće znati što se događa ako mu ti, Bik, ne kažeš. Ako želite imati sjajnu romansu, onda će ova biti na vama da pokrenete mašineriju. Ostalo je na njemu, a uz pomoć može uspjeti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2