HOROSKOP RASTANKA: Više se ne vole i jedva podnose! OVA 3 znaka će prekinuti vezu tijekom Mjeseca u Blizancima od 26. marta

HOROSKOP RASTANKA: Više se ne vole i jedva podnose! OVA 3 znaka će prekinuti vezu tijekom Mjeseca u Blizancima od 26. marta

24 ožujka, 2023 0 By Admin

Možemo pronaći skrivena blaga u tragičnom iskustvu. Uvijek se u svakoj situaciji može pronaći nešto dobro, bez obzira koliko bolna ili trajna šteta bila.

Dogodit će se mnogi završeci. Vidjet ćemo kako romantične veze završavaju, kao i prijateljstva koja se nisu mogla prekinuti.

Ipak nisu baš dani za tugu; to su dani za prihvaćanje, nadu, izgradnju emocionalnog oklopa i donošenje važnih odluka.

Odlučit ćemo da naša ljubavna veza mora prekinuti. Naravno, to ne ide svim parovima jer bi to bilo apsurdno.

Ali postoje određeni parovi koji neće izdržati, a to je uglavnom zbog toga kako se ti parovi nose s tranzitom kao što je ovaj.

Pripremite se iskusiti nešto novo, horoskopski znakovi, budući da će mnogi od nas doći do kraja knjige s kojom trenutno prolazimo.

Ljubav je, u našim umovima, događaj za koji smatramo da bi trebao trajati beskonačno ili zauvijek ako ga možemo postići. Ali, ljubav ne traje uvijek i kada počnemo osjećati te rane bolove raspada, znamo da je stvarna i, na svoj način, tragična.

Za neke od nas prekid veze s partnerom nije nešto što nas iznenadi: znali smo da će se to dogoditi.

Tri horoskopska znaka koji će se rastati:

1. Bik

Znate što želite i osjećate da u ovom trenutku vašeg života nema smisla gubiti vrijeme s nekim tko vam ne daje ono što želite.

I, iskreno, nije kao da tražite previše.

Vi samo želite biti sretni i poštovani, kao i ostatak svijeta, ali to ne postižete ni blizu s osobom s kojom ste trenutno u romantičnoj vezi.

Ta vaša luda ‘mračna’ strana će se uzdići i svom partneru ćete postaviti ultimatum: budi dobar ili odlazi.

Naravno, vaš će vam partner tvrditi da nema pojma o čemu pričate, što će vas dodatno uznemiriti, jer upravo to radi kad god mu se obratite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tvrdi da je ‘nevin’ što je posljednja stvar. Znaš to, prozvat ćeš to i konačno ćeš prekinuti s tom osobom. Blago tebi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2