6 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Lava!

6 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Lava!

21 ožujka, 2023 0 By Admin

Ako hodate s Lavom i osjetite iskru, mogli biste se zapitati jeste li konačno upoznali svoju srodnu dušu.

Ljudi rođeni pod znakom Lava Sunca, između datuma od 23. srpnja do 22. kolovoza. Obično su vrlo karizmatični i drugačiji od svih ostalih. Lav je izražajan, ponosan i žestok horoskopski znak – onaj koji vjerojatno nećete zaboraviti!

Lav je obično najkompatibilniji s drugim vatrenim znakovima. Ali zemljani, vodeni ili zračni znak također može biti odličan spoj za Lava.

I naravno, važno je zapamtiti da je vaš Sunčev znak samo jedno mjesto u vašoj natalnoj karti. Kada određujete ljubavnu kompatibilnost, vaš znak Venere je posebno važan aspekt koji treba uzeti u obzir.

Predstavljen lavom, Lav nas inspirira da vodimo srcem i žestoko štitimo one koje volimo.

Lavu je najugodnije na čelu čopora i ugodno mu je određivati ​​tempo drugima. Uobičajeno je da drugi horoskopski znakovi traže smjer i savjet od Lava. A ovaj horoskopski znak najbolje uspijeva u ovoj ulozi.

Naravno, kao i svaki horoskopski znak, postoje trenuci kada se ispolje Lavove najgore osobine… Poput arogancije, dramatičnosti i agresivnosti… Ali te negativne osobine nas uče jednako o Lavu kao i pozitivne osobine.

Iako postoje trenuci kada se Lav može zavući u osobne dramatike ili dopustiti da mu stalno biti na vrhuncu glave, uvijek postoji lekcija u tim trenucima koju je Leo spreman naučiti. Leo želi biti bolja osoba.

Lav je horoskopski znak snažnog vodstva, osnaživanja i strasti. Lavovi vole marširati u ritmu vlastitog bubnja. Vrlo su sigurni u to tko jesu i ne dopuštaju da ih mišljenje drugih ponizi.

Lavov element je vatra, zajedno s Ovnom i Strijelcem. Kao vatreni znak, Lav je intenzivan, magnetičan i revan u srcu. Postoje trenuci kada mogu zasjati u središtu pozornosti i biti prirodno rođeni vođe kakve ih svi poznaju. A postoje trenuci kada ovaj vatreni znak može biti nadmoćan i arogantan.

Lavov vladajući planet je Sunce, što samo dodatno potvrđuje njihovu ulogu snažnog, agresivnog vođe. Zaljubljeni Lav beskrajno je romantičan, strastven i privržen.

Kada su u pitanju srodne duše, Lav želi postići status para moći.

A bilo da ste u ozbiljnoj vezi s Lavom ili je to nešto ležernije, razmaženost i razmaženost je sve što Lav želi. Pa to i pažnja.

Uz to, Lav malo može ići puno. A ako želite partnera zbog kojeg ćete se uvijek osjećati posebno i voljeno tijekom faze spoja, Lav je vaš znak. Kada Lav usmjeri svoj cilj na zdrav odnos pun ljubavi koji se temelji na jednakosti, međusobnom poštovanju i podršci, to može biti duboko ispunjavajuće za oba partnera.

Nastavite čitati kako biste saznali jeste li jedna od Lavovih srodnih duša…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Uključite vatromet! Ovo uparivanje je naelektrizirano, strastveno i voli svjetla reflektora. Kada su Ovan i Lav zajedno, definitivno postoji zvjezdana kvaliteta koja ih čini parom kakav svi žele biti.

Iako oba horoskopska znaka s vremena na vrijeme imaju tendenciju da budu šefoviti, nema nikoga boljeg u držanju koraka s Lavovom besmrtnom energijom od Ovna.

I Ovan i Lav vječno su mladoliki, što može dovesti do puno zabave i avanture, kao i puno borbi za moć i sitnih nesuglasica.

Ovaj će par napredovati ako budu bili iskreni jedno prema drugome i ne dopustili da male stvari ili njihove vatrene osobnosti definiraju njihov intimni odnos. Ovan i Lav su oboje vatreni znakovi, što znači da ovi znakovi zodijaka imaju kvalitete srodne duše od početka veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Čak i ako romantična veza nije u planu, Ovan i Lav uvijek će duboko u sebi biti srodne duše, bez obzira na to hoće li dugo izlaziti ili ne.

Dva vatrena znaka u vezi mogu spaliti posteljinu, ali i biti osnova za legendarne svađe. Poput svijeće ili krijesa, ovim odnosom treba pažljivo rukovati i paziti kako se ne bi ugušio plamen ili izgubila iskra između ovih horoskopskih znakova.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2