6 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Lava!

6 horoskopskih znakova koji su SRODNE DUŠE Lava!

21 ožujka, 2023 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Par Blizanci-Lav pun je beskrajnih ambicija! Oba znaka zodijaka su vječno mladoliki, što znači da ova veza više liči na produženi spoj za igru ​​nego na nešto ozbiljno ili odraslo.

Ovaj par ima ozbiljan potencijal za status srodne duše jer se Blizanci mogu povezati s Lavovim snovima o uspjehu, a Lav se jako divi kreativnom umu Blizanaca.

Ova dva horoskopska znaka mogu čak početi kao najbolji prijatelji prije nego što istraže nešto romantično.

Glavni put s kojim će se ovi znakovi zodijaka sukobiti je način na koji postižu svoje ciljeve. Blizanci vole obavljati više zadataka, ali se lako mogu raspršiti kada se previše toga događa odjednom.

Lav, s druge strane, može biti toliko hiperfokusiran na jedan cilj da mu pogled na tunel može otežati sagledavanje velike slike. Budući da oba znaka zodijaka vole stajati na svom mjestu (i jako će se potruditi da dokažu svoju poantu), u ovom romantičnom paru može biti mnogo dugih, dugotrajnih rasprava.

Ipak, bit će beskrajno dobrih vremena u ovoj vezi, a sličnosti između Blizanaca i Lava su brojne. Neće biti potrebno puno kompromisa ili nagađanja kada je u pitanju pravljenje planova jer će se činiti da su Blizanci i Lav uvijek na istoj strani. Ovo uparivanje će imati toliko energije, avanture i sreće.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Razgovarajte o polarnim suprotnostima! Rak i Lav mogu biti različiti kao noć i dan, ali to ih ne sprječava da imaju sretan zajednički život.

Iako je Rak možda više bhakta orijentiran na obitelj, a Lav je više u centru pažnje, ono što ovo uparivanje čini posebnim je činjenica da postoji toliko prihvaćanja i poštovanja prema onome što druga osoba radi .

Lav uči kako ostati prizemljen i ranjiv od Raka, a Rak uči kako izaći iz svoje ljušture i vjerovati svojim instinktima od Lava. Zajedno, ovi horoskopski znakovi su toliko različiti i tako slični – svi u isto vrijeme.

Rakom vlada mjesec, a Lavom sunce, pa su razlike između ova dva horoskopska znaka beskrajne.

Oba znaka blistaju dok hodaju jedan s drugim. Obojica vladaju na svoj način, ali budući da mogu biti toliko različiti jedni od drugih, njihove osobnosti mogu biti temelj za mnoge rasprave i nesuglasice.

Spojiti tradicionalista i riskantnika čini se kao veliki ne-ne, ali i Rak i Lav idu prema istim ciljevima u životu – čak i ako imaju svoj način na koji to idu.

Ovo uparivanje polarnih suprotnosti sigurno će doći s velikom krivuljom učenja, ali čak i suprotnosti imaju priliku učiti jedna od druge i uspostaviti vezu.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ljubavna veza Lav-Lav je teška kemija i divlje strastvena. Ove dvije srodne duše s vremenom će se brzo i trajno povezati jer nitko ne zna što Lav želi u životu više od Lava.

Kada se ova dva znaka zodijaka spoje, to može značiti puno kreativnosti, ljubavi i uzbuđenja… kao i ogroman ego. Kada spojite dva ponosna vođa čopora, sigurno ćete vidjeti mnogo ružne konkurencije.

Kada dva Lava rade zajedno, mogu biti jedan od najžešćih moćnih parova koji se mogu zamisliti… kada rade odvojeno, stvari će postati ružne.

Budući da su oboje fiksni vatreni znakovi (očito), sve će biti vatreno i strastveno između njih dvoje – svađe, intimni susreti i sve između.

Ova veza može lako zapaliti ako se s njom ne postupa ispravno, stoga je važno da ovi znakovi otvoreno razgovaraju o tome što im je najvažnije u ovoj vezi.

Par Lav-Lav može iznijeti najbolje I najgore od ovog znaka. Bit će velika razlika ako mogu prihvatiti jedni druge čudne osobine i mane, umjesto da ih koriste kako bi se međusobno srozali.

Čak i ako romantična veza ne uspije, uvijek će postojati neraskidiva veza između njih dvoje nakon što se strast ohladi.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Pozivamo sve društvene leptire! Lav i Vaga imaju trenutnu vezu i počinju izlaziti jer oboje vole biti u centru pažnje, upoznati nove ljude i uživati ​​u noćnom izlasku u grad. Osim društvenog aspekta ovog odnosa, oba znaka zodijaka imaju slične vrijednosti i slične ciljeve u životu.

Čak i kada nema puno sličnosti, kliknu jer Vaga Lava uči važnosti partnerstva, dok Lav uči Vagu kako zasjati kao pojedinac.

Gdje se ti znakovi sukobljavaju je u sukobu i kompromisu. Morati razgovarati o ozbiljnim temama može biti teško, a ovo uparivanje ima tendenciju gurnuti važna pitanja pod tepih.

Umjesto da ignoriraju sukob, Lav i Vaga moraju poraditi na tome da ga prihvate i koriste za poboljšanje svog odnosa – to je jedini način na koji će stvari ići u njihovu korist!

I Lav i Vaga su avanturistički, izražajni i zabavni. Čak i bez riječi, ova dva znaka vibriraju na istoj valnoj duljini. Ova veza uspijeva u intelektualnom razgovoru, šalama i zezanju jedno drugome te spontanim zajedničkim avanturama.

Ponekad može doći do prekida veze između odvojenog zračnog znaka (Vaga) i emocionalnog vatrenog znaka (Lav), ali budući da se oba horoskopska znaka povezuju na toliko različitih razina, nekoliko razlika ih ne odvraća od sretne veze.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Čujem svadbena zvona! Kad se Jarac i Lav spoje, to je kao iz bajke. Lav je konačno pronašao srodnu dušu koja može pratiti beskrajno samopouzdanje i strast koju nosi ovaj vatreni znak, a Jarac je pronašao ravnopravnog partnera u ambicijama i motivaciji.

Oba znaka zodijaka imaju fantazije o paru moći koje ih sprječavaju da smanje svoja očekivanja kada je u pitanju pronalaženje savršene osobe s kojom će biti. Dakle, kada se konačno pronađu, kao da su sve njihove molitve uslišane.

Kada Lav i Jarac teže istom cilju – poput posjedovanja velike kuće, obitelji i zajedničkog pokretanja posla – oni su apsolutno nezaustavljivi.

Raditi za dobrobit veze bit će ključno za ovaj par… inače će biti mnogo sukoba i borbi za moć. Budući da su oba znaka zodijaka tvrdoglava i odana, stvari mogu postati ružne ako nisu oprezni.

Nasuprot tome, njihove razlike mogu biti najbolja stvar u njihovom odnosu. Kao vatreni znak, Lav uči Jarca kako se osloboditi i prihvatiti promjenu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kao zemljani znak, Jarac uči Lava kako ostati prizemljen i prihvatiti dosljednost. Ova dva horoskopska znaka mogu ponekad biti različita kao noć i dan, ali to ne čini njihovu blisku vezu manje divnom.

Stranice: 1 2