U NAREDNIM DANIMA! – OVIM znacima se sprema IZDAJA, TUGA i RAZOČARANJE

U NAREDNIM DANIMA! – OVIM znacima se sprema IZDAJA, TUGA i RAZOČARANJE

19 ožujka, 2023 0 By Admin

Položaj planeta nikako nije naklonjen prema ova tri znaka zodijaka. Kako stvari sada stoje, njima će ovaj period biti jedan od težih zadnjih mjeseci…

DJEVICA:

Položaj planeta i zvijezda nikako nije naklonjen osobama rođenim u ovom znaku u narednom periodu po pitanju međuljdskih odnosa. Proteklih mjeseci, vaša očekivanja nisu bila prevelika. Cijeli period vremena, može se reći da vam nije bio pretjerano naklonjen, ali vam nije ni donosio neke značajnije izazove i probleme.

Vi se dičite jednom divnom osobinom. Pravi ste prijatelj i na vas se može računati u svako doba dana ili noći. Nažalost, vi nemate oko sebe puno osoba za koje se može reći isto. Osoba koja vam je bliska i koju veoma cijenite i volite, izigrat će vaše povjerenje. Vaš odnos je dugogodišnji, te će samim time to vama biti teže za podnijeti.

Preko treće osobe, do vas će doći informacije koje ste samo rekli toj osobi. To su bile veoma povjerljive i osjetljive stvari, koje ste sa punim povjerenjem povjerili toj osobi.

Ta treća osoba će vam također reći još neke informacije, te ćete saznati da ste bili u zabludi sve te godine i da je bila velika greška što ste vjerovali toj osobi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Neke stvari je najbolje zadržati za sebe, pogotovo one najintimnije ili one koje bi nam mogle naštetiti ukoliko dođu i do drugih osoba do kojih ne bi trebale.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2