‘Moćni’ sedmični horoskopi za početak sezone/vladavine Ovna. Evo kome stižu najveće promjene, većina znakova će uživati…

‘Moćni’ sedmični horoskopi za početak sezone/vladavine Ovna. Evo kome stižu najveće promjene, većina znakova će uživati…

19 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaš žestok stav će ovaj tjedan raditi za vas, a ne protiv vas, jer ste definitivno uprti u nagradu. Možda ćete se naći u situaciji u kojoj morate brzo donijeti odluku koja utječe ne samo na vas već i na mnoge druge. To što ste stavljeni u ovu poziciju je laskavo i pokazuje vam da ljudi vjeruju vašoj prosudbi i inteligenciji.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Možda ćete otkriti da se ovaj tjedan sve vrti oko novca, i to je dobra stvar. Ne trošite vrijeme na svađe s prijateljima i sigurno ne gubite dragocjene minute osjećajući se loše za sebe. Vi ste samo čist posao, i ako će vam novac kupiti sreću ovaj tjedan, neka tako i bude. Vi ste ti koji živite svoj život i odlučujete što vam donosi radost, a što ne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

U vašem životu se događaju velike promjene, a sve počinje otpuštanjem nečega – ili nekoga. Možeš samo tako dugo lelujati dok ne shvatiš da vrijeme ne čeka nikoga i da ako želiš biti sretan, moraš biti ti taj koji to čini. Vrijeme je da napravite proljetno čišćenje u svom životu. Van sa starim, unutra s novim i sretno onome tko pokuša.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Osjećate se kao da je vaša bol ono što vas drži na životu, i iako to zvuči dramatično, vi ste upravo osoba koja može preuzeti svoju tjeskobu zbog nečega i pretvoriti je u nešto uzvišeno i kreativno. A ovaj tjedan je u znaku kreativnosti proizašle iz vašeg životnog iskustva. Vidjeli ste neke mračne dane; sad od toga možeš napraviti nešto umjetničko jer vidiš da je pravi trenutak…i jest.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj vam tjedan donosi ideju da je vrijeme da se bacite na posao. Zabušavali ste i malo ste se previše zabavljali, a iako je zabava zabavna, postoji vrijeme kada je previše previše. Pretjerano ponašanje vas je dovelo u poziciju da nešto morate promijeniti u svom životu, a ako to ne učinite, shvatite da ćete platiti cijenu. Sve ima posljedice, a srećom, vi ste dovoljno pametni da prepoznate kada je službeno dosta.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

U ljubavi se kod vas stvari mijenjaju. Naučili ste da igrate veliku ulogu u tome kako se stvari odvijaju u vašoj vezi i pasti će vam na pamet da je vrijeme da date malo više. Ovaj tjedan je kada ćete iznenaditi svog romantičnog partnera promjenom stava. Više ne vjerujete da vam je dužan; ovo je dvosmjerna ulica i ovaj tjedan ćete shvatiti da je vaš red da dajete.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2