Dolazi sedmica “moći” od 20. do 26. marta: Ispred Ovna, Bika i OVOG znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA

Dolazi sedmica “moći” od 20. do 26. marta: Ispred Ovna, Bika i OVOG znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA

19 ožujka, 2023 0 By Admin

Tri horoskopska znaka imaju horoskope koji predviđaju ‘tjedan moći’ od 19. do 25. marta 2023. Evo nas u posljednjim danima Riba. A kako prelazimo u sezonu Ovna, ovaj prvi tjedan trebao bi biti nešto posebno za tri znaka. Ovo je tjedan snage i stvari će se završiti. Postignuće je veliko ovaj tjedan, a za one koji idu u akciju, možemo očekivati dobre vijesti na planu karijere.

Merkur ulazi u Ovna 19., a to automatski uvodi stav inteligentnih, ali čvrstih smjernica. Znamo što želimo i znamo kako to sve ostvariti. Kako se proljetni ekvinocij, odnosno proljeće, poklapa s prvim danom Ovna, mnogi od nas će se osjećati kao da konačno napreduju. Ovo je vrijeme za iznimno povjerenje u sve što radimo. I dok su ljubav i romantika definitivno dio slike, ‘dobre stvari’ stvarno će se pojaviti u stvarima vezanim uz karijeru i posao.

Energija Ovna stalno se pojavljuje tijekom tjedna. Osjetit ćemo to u tome kako se fizički ponašamo. Tijekom ovog vremena donosit će se mnogo novih planova vježbanja i izbora prehrane. Kako se tjedan bliži kraju, osjetit ćemo prisutnost Marsa u Raku, koji će djelovati kao putokaz koji nam govori da se krećemo, ne stajemo, ne lijenimo se itd.

Ovo je tjedan u kojem možemo postaviti raspored kojeg ćemo se pridržavati, koji će nam omogućiti da se osjećamo dobro u vezi sa sobom i načinom na koji upravljamo svojim životima.

3 horoskopska znaka imaju najbolji tjedni horoskop od 20. do 26. marta:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ne možete pomoći, a da se ne osjećate snažno i moćno u ovo vrijeme dok ulazite u svoj sunčev znak Ovna. Oduvijek ste voljeli ovo doba godine, a s proljećem koje je sada tu, kao da osjećate poticaj pozitivnosti. Mogućnosti su vam sada naizgled beskrajne. Vi ste poletni i odlučni, i ne samo to, vaš um je bistar. Što god ste trebali “preboljeti”, preboljeli ste i sada se osjećate laganim kao perce i spremnim za penjanje na sljedeću veliku planinu.

Uspjeh vas pokreće i dok volite pohvale koje ćete dobiti za dobro obavljen posao, još više ćete biti opčinjeni uzbuđenjem ‘sljedećeg projekta’. Vi ste radoholičar i dok drugi možda ne razumiju kako je to dobra stvar, za vas je to svakako sjajna stvar, budući da ste skloni briljirati u svemu što zamislite.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2