ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Lav, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 20. do 26. 03. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Lav, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 20. do 26. 03. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

19 ožujka, 2023 0 By Admin

Tjedni horoskopi od 20. do 26. marta neprijateljski su raspoloženi za tri horoskopska znaka u astrologiji, a dio razloga za to je i Mars u Blizancima. Jedan od razloga zašto se ovaj tjedan može činiti kao kušnja ili test za neke horoskopske znakove je uglavnom zato što sada ulazimo u sezonu Ovna, a očito, ovo nije sezona koja počinje dobro za sve.

Ovan ima tendenciju da izazove neprijateljstvo kod onih koji su skloni ljutnji, a mi čak možemo otkriti da se osjećamo nametljivije nego inače ili možda čak agresivno u načinu na koji pristupamo stvarima koje trebaju nježniji dodir…poput prijateljstva ili romantične veze.

Ovaj tjedan, čeka nas više od sezone Ovna. Gledamo mnoge tranzite Marsa koji podupiru ljutnju i bijes koje su neki od nas držali podalje, a budući da ćemo također osjetiti početak proljetnog ekvinocija, neki od nas bi mogli pomisliti da bi dobrodošlicu novom treba se nasilno riješiti starog. Ovaj tjedan ćemo donositi nepromišljene odluke, a neke od njih bit će nepromišljene i bez obzira na druge.

Mladi Mjesec u Ovnu dodaje još jednu dimenziju našoj izmaglici ljutnje dopuštajući nam da se osjećamo zbunjeni svojim ponašanjem. Neki se znakovi zodijaka mogu osjećati kao da udaraju u zid, dok se drugi mogu osjećati izvan kontrole i potpuno frustrirani zbog svega. Do kraja tjedna, mogli bismo čak početi sabotirati svoje odnose, što znači prijatelje kao i ljubavnike. Možda ne želimo namjerno prouzročiti takvu štetu, ali ćemo djelovati impulzivno, a ne tako da prvo dobro razmislimo.

Tri znaka zodijaka s teškim horoskopom od 20. do 26. marta su:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Iako su vaše namjere dobre i istinite, možete na kraju očekivati dobre rezultate za svoj trud, a nažalost, ovaj tjedan imate druge planove na umu. Žrtva ste okolnosti u tjednu, a to u osnovi implicira da, dok vam je srce stvarno i uistinu na pravom mjestu, mogli biste se osjećati obrambeno, a to bi se moglo pretvoriti u nepromišljeno ponašanje. Te vaše dobre namjere dolaze s preprekama koje ne možete izbjeći, a budući da ste Lav, možda ćete se htjeti izvući iz toga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne osjećaš se kao da zaslužuješ ovu ‘lošu sreću’ i ne zaslužuješ, ali je li svemir ikada bio pravedan? Osjećate se kao da žanjete kaznu koja mora biti namijenjena nekome drugome, a vaš glavni problem ovog tjedna je taj što niste u stanju jednostavno teći sa svime što vam se nađe na putu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2