Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 14. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 14. mart

13 ožujka, 2023 0 By Admin

Tu i tamo dobijemo pauzu, kao u dobroj, čvrstoj, nesalomljivoj pauzi. Tu tranziti poput Sunca u trigonu Mjeseca stupaju na scenu jer, bez ovakvih kozmičkih događaja, sreća se ne događa uvijek tako lako. Danas imamo sreće, zaljubljeni smo, a koliko znamo, Sunce jako sja iako je nebo puno oblaka. Jednostavno ne možemo izgubiti na današnji dan i dok svi možemo imati koristi od ovog tranzita, tri znaka će se istaknuti — i primijetit ćemo!

Danas imamo tu pauzu, a ona se pokazuje kao fantastično poučan razgovor s voljenom osobom. Tu i tamo radimo ovo; nalazimo stvari o sebi koje nismo znali, i te stvari doprinose našem životu.

Ideja o dijeljenju s nekim koga poznajemo i volimo tipična je i pozitivna, ali podijeliti s tom osobom i otići od toga osjećajući se posebno posebnim, punim veselja i oduševljeni bilo kakvim otkrićem koje nam se dogodilo, pa onda, cijeli dan izgleda kao …WOW.

Tijekom Sunčevog trigona Mjeseca, osjećamo podršku u svojim potrebama. Osjećamo se kao da nismo prekoračili svoje granice, da nismo tražili previše i da smo sigurni uz osobu s kojom se silno želimo osjećati sigurno. Općenito je samo dobar dan, a 14. ožujka donosi dobra u obliku ljubavi, privrženosti i pozitivne pažnje.

Horoskopski znakovi koji imaju najviše sreće u ljubavi 14. marta:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Spremni ste zatražiti prekid o kojem ste čuli, a slučajno ćete dobiti dobre stvari, zahvaljujući Suncu u trigonu Mjesecu, koji je previše velikodušan s darivanjem iz pozitivnih vibracija. Danas se jednostavno osjećate dobro, a to je zbog toliko zanimljivih i pozitivnih promjena u vašem životu. Prije svega, vaša romansa se prožima, a to je nešto što niste mislili da je moguće u ovom trenutku igre.

Pa ipak, danas su to sve dobre vijesti i čini se da neće prestati prerano. Vi i vaša osoba danas ćete se puno smiješiti jedno drugome, i dok to nekima zvuči kao ‘nevažno’, vama je to ono što vam grije srce i tjera vas da cijenite male stvari. Zabavite se, ostanite sigurni i uživajte u ljubavi.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2