Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 14. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 14. mart

13 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Današnji dan donosi vam briljantan uvid: zaljubljeni ste u nevjerojatno pametnu osobu i ne možete vjerovati koliko ste sretni što ste je pronašli. Oduvijek ste znali da je pametan, ali ovog dana, za vrijeme Sunca u trigonu Mjeseca, shvatit ćete da ne samo da je pametan, već da se čini da vas obožava do kraja. Pametan i zaljubljen u tebe? To je odlično! Osjećate se sigurno s tom osobom, a to otvara vaš svijet.

Znajući da će oni biti uz vas kroz sve to, vrti vam se u glavi od radosti. Ne možete a da se ne smijete cijeli dan, jer ova osoba nije samo inteligentna, već je i smiješna. A ni tvoj humor i šarm nisu baš slabi, tako da bi između tebe i našeg prijatelja, sunca u trigonu s mjesecom, dan trebao biti blaženo čaroban.

 

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Jedan od razloga zašto se danas osjećate tako dobro za vas je to što ste obavili posao koji stvara bogatstvo, a sada je vrijeme da se opustite u tome. Proveli ste puno vremena baveći se unutarnjim radom, pokušavajući postati zdravi, sretni i velikodušni s ljubavlju koju dajete drugima. Posebno svom romantičnom partneru, jer je bio toliko dobar prema vama da smatrate da zaslužuje samo najbolje.

Bit ćete u dobrom raspoloženju da prema svom partneru budete velikodušni koliko god možete. Zauzvrat, on će odgovarati vašoj velikodušnosti jer se tako kreće Sunčev trigon Mjesec. Recipročan je, daje i nesebičan na svoj način. Danas je fantastičan dan za dugu vožnju, jednostavno uživanje u međusobnom društvu. Sve je sunce i dobri osjećaji za vas tijekom Sunca u trigonu Mjesec, Vodenjak. Pojedi ga!

Stranice: 1 2