Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 11. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 11. mart

10 ožujka, 2023 0 By Admin

I evo nas: još jedan dan, još jedna prilika da se osjećamo dobro u našim romantičnim životima.

Danas, planet sreće i dobre sreće, Jupiter, daje nam priliku da pogledamo što MI donosimo na stol, za razliku od fokusiranja na ono što bi naša druga osoba trebala donijeti.

Drugim riječima, za ova tri horoskopska znaka u astrologiji: sretna ljubav je samorefleksija i samoprocjena. Ne brinite! Ovo nije situacija u kojoj na kraju mrzimo sami sebe jer nismo dovoljno dobri; zapravo, današnji dan može nam dati onu prednost koju smo trebali u ljubavi koja u jednadžbu unosi poseban element sreće, zahvaljujući oštroj percepciji koju dobivamo zahvaljujući Jupiteru u Ovnu. Mi smo pametni i željni. Nastojimo pronaći ono što je dobro u nama samima, tijekom ovog putovanja kroz samootkrivanje, i otkrivamo da nismo ni upola tako loši kao što smo možda mislili! Sreća svijetu!

Znajući da nismo ni upola loši, želimo pokazati da smo sto posto super osobi s kojom smo u vezi. Lijepo je napokon se osjećati dobro sam sa sobom, a to uvijek ima dalekosežne posljedice. U ovom slučaju, tijekom današnjeg ljubavnog horoskopa koji donosi najsretniju energiju ljubavi zahvaljujući Jupiteru u Ovnu, mogli bismo biti toliko zadovoljni načinom na koji smo MI ispali da jedva čekamo podijeliti bogatstvo ljubavi s našim partnerima. Blago nama!

Ljubavni horoskop za ova tri horoskopska znaka može se smatrati najsretnijim na dan 11. marta:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Uvijek dobro prolazite tijekom Jupiterovih tranzita, bez obzira kako se oni križaju s drugim nebeskim tijelima. Ipak, kada je tranzit Jupiter u Ovnu, a donosi sreću u vaš dnevni horoskop, kao da se cijeli svemir urotio da vam dan učini lijepim. Osjećaš se posebno dobro danas, Ovan, i dok cijeli svijet pretpostavlja da ti je tako svaki dan, znaš da si imao neke vrlo mračne noći duše, da tako kažem. Dakle, kada dođe Jupiter u Ovnu, dolazi i sreća. Jupiter osvježava vašu energiju i omogućuje vam da se osjećate ugodnije u svojoj koži nego u bilo kojem drugom trenutku. Ovo dobro funkcionira u vašem ljubavnom horoskopu, jer imate osjećaj kao da skidate kožu kako biste se mogli pojaviti novi. Spremni ste za promjene i uzbuđeni idejom da ljubavni život koji živite s vremenom može samo postati bolji. Dobar je dan, Ovan. Uživaj.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2