RIBA – nježna i osjećajna, a duša joj je divna i baš nikada ne odustaje od prave ljubavi. Čista savjest i miran san za nju nemaju cijenu!

RIBA – nježna i osjećajna, a duša joj je divna i baš nikada ne odustaje od prave ljubavi. Čista savjest i miran san za nju nemaju cijenu!

10 ožujka, 2023 0 By Admin

Zna kolike su NJEZINE VRIJEDNOSTI i dovoljno POŠTUJE SEBE – POŠTENJE i ČISTA SAVJEST za nju NEMAJU CIJENU!

Jedan od bitnijih obilježja ovog znaka je da svaki posao koji započne, obavi savjesno, pošteno i potpuno. Najveća vrijednost vam je da sve što dotaknete počnete pretvarati u zlato. Vi ste sami svjesni svojih vrijednosti i mogućnosti. Optimizam vam je jača strana, te se ne bojite krenuti u neke nove avanture koje su vam još nepoznate.

Sve što znate ste sami naučili. Kroz život ste uvijek bili uporni, te ste nastojali sve obaviti kako treba. Imate mnogo planova u životu, a uspjeh vam je zagarantiran na svakom od njih. Rad vam ne predstavlja napor, jer vi rad ne shvaćate kao obavezu, već kao sastavni dio života.

Sve shvaćate kao još jedan korak koji morate napraviti. Upravo zato vam nije teško prihvatiti neke nove izazove. Ponosite se sa svime što ste učinili, te si kao zadatak dajete da ćete biti još bolji i vrjedniji. Najsretniji ste kada ostvarite nešto što ste zamislili, jer znate da ste svojom upornošću i trudom sami to postigli.

Imate veliko povjerenje u sebe dok obavljate neke poslove, jer znate da posjedujete sve kvalitete koje su vam potrebne. Uvijek ste srdačni i pažljivi. Rado ste viđeni u društvu u kojemu vam svi laskaju i hvale vaše vrijednosti koje posjedujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Spremni ste pomoći bilo kome, čak ako ta osoba ne traži pomoć. Volite maštati, te u svojim mislima odlaziti na neka mjesta gdje se osjećate lijepo i sretno. Na tim mjestima pronalazite…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2