Nakon MNOGO problema, OVIM zodijacima dolazi SEDMICA SREĆE – VRIJEME JE da se ŽELJE OSTVARE, a PROBLEMI RIJEŠE…

Nakon MNOGO problema, OVIM zodijacima dolazi SEDMICA SREĆE – VRIJEME JE da se ŽELJE OSTVARE, a PROBLEMI RIJEŠE…

4 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Niste sigurni nedostaje li vam fokus ili ste se izgubili u problemima koji ne odgovaraju vašoj autentičnoj prirodi i potrebama. Ne pričajte previše o svojim planovima dok ih ne budete imali prilike pregledati sami, u miru svog doma, u meditaciji i u dodiru sa svojim tijelom. Potrebni su vam odgovori i oni će se naći unutar.

Do kraja tjedna mogli biste upoznati nekoga važnog, a slobodni predstavnici mogli bi dopustiti da njihov osjećaj vlastite vrijednosti definiraju izbori drugih ljudi. Pazite tko ima moć nad vašim emocionalnim svijetom i nemojte se uplesti u otrovne veze koje vas drže vezane.

Ovotjedna afirmacija: „Poštujem svoje želje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Niste sigurni nedostaje li vam sreće ili niste rođeni pod sretnom zvijezdom. Taman kad pomislite da će vam sreća biti naklonjena, nekim slučajem se opet sve okrene protiv vas.

Zadržite svoje planove i tajne samo za sebe, a ako i pričate nekome o njima, dobro birajte i pazite kome ćete reći. Imajte na umu da i zidovi ponekad imaju uši. Ne upuštajte se u veze i odnose iz koji se već unaprijed zna da ćete biti iskorišteni.

Ovotjedna afirmacija: „Ne odustajem”

 

BLIZANCI

Vjeverica ima otprilike istu količinu dlake kao pčela. Danas primljene informacije ne samo da su iznenađujuće nego se mogu činiti besmislenim kada promatrate veći poredak stvari u svom životu. Ne zadržavajte se na detaljima kada su velike stvari u pitanju. Morate se usredotočiti na prioritete koji nemaju mnogo veze s mišljenjima i očekivanjima drugih ljudi.

Niste raspoloženi da udovoljite nečijim zahtjevima kada vaši nisu poštovani. Važno je zadržati svoju situaciju što je moguće jasnijom i promatrati stvari sa sigurne udaljenosti umjesto žuriti s pitanjima koja nisu u skladu s vašom unutarnjom istinom.

Ovotjedna afirmacija: “Iskren sam prema sebi.”

 

RAK

Novi početak lako bi se mogao pretvoriti u iste stare obrasce i neuspjehe ako niste pažljivi i odlučni da se držite plana i držite na oku nagradu. Cilj je točno ispred vas, ali morate odbaciti ometanja i jednostavno poduzeti potrebne korake kako biste postigli ono što vas mjesecima nadahnjuje i poziva.

Neki problemi su veći i zahtjevniji nego što ste prvo zamislili. Podsjetite se na svoj potencijal i sposobnosti koje bi vam mogle odvesti jedan dodatni korak kada osjetite pad energije. Posvetite se pitanjima koja jačaju vaš osjećaj strasti i motivacije.

Ovotjedna afirmacija: “Sretan sam što sam ja.”

 

LAV

Imali ste četku s prošlošću koja je ostavila efekte na tjednima koji dolaze. Možda ste neke stvari uzimali zdravo za gotovo ili se prezirali kada ste trebali cijeniti svoju energiju, trud i način na koji se odnosite prema onima koji vam ne mogu uzvratiti. Velikodušnost ide daleko samo kada je učinjena iz čista srca i bez očekivanja. Imajte to na umu ako počnete mjeriti kvalitetu određenih odnosa.

Čini se kao da je vaša svrha u posljednje vrijeme daleka, ali vašoj Duši nikad nije nedostajalo smjera. Privukli ste upravo ono što vam je trenutno potrebno za rast. Udahnite, izdahnite i pogledajte kako se vaše emocije slažu kada im to dozvolite.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam oslobođeno emocionalno biće.”

 

DJEVICA

Morate biti otvoreni za nova rješenja i alternative svojim starim načinima razmišljanja i funkcionalnim pristupima iz prošlosti. Prilagodite se i to brzo kako ne biste gubili vrijeme na probleme koji su premali da biste trošili energiju.

Stagnacija je već učinila svoje. Dišite duboko, oslobodite se stresa iz tijela i dajte si prostora za nove načine. Nemate razloga ostati zaglavljeni kada samo pomaknete perspektivu do točke u kojoj je sloboda vaš istinski imperativ.

Ovotjedna afirmacija: “Slobodan sam.”

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2